dinner drinking happiness

igår var jag fri från jobbet hela dagen. den startades med halsont men avslutades betydligt mycket bättre. jag drog hem till min kära bror på frogner, käkade lite av hans hemmalagade mat, drog ner till mitt före detta (och älskade) jobb och åt TVÅ varmrätter. först en stor blåskjell (musslor), sen en ceasarsallad med extra ALLT typ och min kära bror unt his friend emil hällde i sig en flaska rött och sen tog jag adjökens av mina arbetskamrater. kram och puss och senare vidare till bar'deaux och hängde. där fick mina vänner i sig en hel del drinks. jag fick dessutom i mig en stor kopp med myntha-te plus lite houng. mums vad gott det var, bra för min skadade hals också. nu ser det ut som att det kommer att börja regna här, crazyness.


whiskey sour


bar'deaux

twins


satt och myste i min bar-tröja igår, för sista gången. idag lämnas alla jobbkläder tillbaka. buhu, jag som precis började tycka om dom.

waynes coffee, you made my day

sitter på waynes coffee i vika för sista gången på väldigt länge. känns på något sätt lite sorligt.

försöker i vilket fall som helst att vara nyttig trots alla godsaker som ligger där inne och bara skriker mitt namn och vill bli uppätna. slår väl till snart antar jag. hittills har jag fått i mig frukost hemma, två äpplen här, en chailatte, en kopp te och en lunchsandwich med brie och salami, VÄRMD!

lyckans dag.

lyssnar på 80-talsmusik och njuter av tillvaron, för idag kommer mamma och lillebror hit.

det är verkligen lyckans dag idag.