Torsdag - En fruktansvärd dag

Torsdagarna är mina hatdagar. Jag brukar inte använda mig av ordet "hata" men om torsdagarna är det okej att använda det. Börjar 08.00 och slutar 16.30. Fy fan, suicide på det alltså.

Dagen efter
Dagen efter Josefins födelsedagsfirande var det fruktansvärt tråkigt väder ute! Usch och fy. Vi gick upp klockan 8, käkade en lång och riktigt god frukost, mmmm så himla gott. Sen stack vi upp och sov i en timme till i vår sköna säng och till sist gick vi upp, duschade och gick ut på stan. Jag köpte ett par byxor på Zara, svarta med skinndetaljer och dragkedjor. Snygga! Sen köpte jag en massagegroda på Lagerhaus till Johan, hihi. Därefter hann vi inte mer, jag hittade inget skal till min iphone som jag gillade, ingen bra kamera, ingenting typ. Får se hur det går, hittar väl något snart antar jag.

Därefter åkte vi hem till vår nordvästra del av Skåne, Josefin till Båstad och jag till Ängelholm. Senare till Vejbystrand och där käkade jag bakad potatis, låg uppe framför datorn fett länge och till sist somnade jag. Jahapp, nu har jag förstått hur ointressanta mina kvällar är, det är bara middag, godis, bullar, kakor och DATORN speciellt.

Nä, nu ska jag kila iväg.

Tjupptjupp
Elite Savoy Hotel Malmö
Josefin Walther fyllde 19 i lördags, detta valde jag att fira henne med hjälp av att bjuda henne på en liten utflykt några dagar i efterskott till Malmö. Spontant och glatt packade vi våra små väskor och tog tåget till Malmö, vi checkade in på Elite Savoy Hotel som låg centralt och bra, pappa hade bokat det åt oss. När vi gick upp till rummet förväntade vi oss en juniorsvit som pappa kallade det, otroligt nöjda redan där. När vi kom fram till rum 409 efter två olika hissar upp, öppnade vi dörren och tappade hakan. Det var en stor svit, den finaste på hela hotellet med ett stort blankt matsalsbord, soffgrupp, två flatscreen-tv, en fet dubbelsäng, två badrum fina badrum, jaa.. Allt fanns liksom! Vi blev helt galna, men det var ju bara att tuta och köra. Vi drog ut och käkade trerätters på Jensens Boef, det blev tapas till förrätt, fläskfilé till varmrätt och bananasplitt till dessert. Fy faaaan vad mätta vi var efter detta.

Vid slutet på efterrätten kom Madeleine och gjorde oss sällskap och följde med oss hem till hotellet. Vi kollade lite tv, drack te, la in bilder i datorn och bara myste. Mitt i natten ringde Juri från Turkiet, (DYNGRAK för övrigt), och snackade lite skit. Kul.

Här kommer lite pics från sviten:


Inne i det ena badrummet


Jag & Madde


Sovrummet, lite väl stökigt efter bara 1 timme


Josefin, hungrig och glad... och söt


Hungriiiiiiig


Sovrummet städat