Torsdag - En fruktansvärd dag

Torsdagarna är mina hatdagar. Jag brukar inte använda mig av ordet "hata" men om torsdagarna är det okej att använda det. Börjar 08.00 och slutar 16.30. Fy fan, suicide på det alltså.

Dagen efter
Dagen efter Josefins födelsedagsfirande var det fruktansvärt tråkigt väder ute! Usch och fy. Vi gick upp klockan 8, käkade en lång och riktigt god frukost, mmmm så himla gott. Sen stack vi upp och sov i en timme till i vår sköna säng och till sist gick vi upp, duschade och gick ut på stan. Jag köpte ett par byxor på Zara, svarta med skinndetaljer och dragkedjor. Snygga! Sen köpte jag en massagegroda på Lagerhaus till Johan, hihi. Därefter hann vi inte mer, jag hittade inget skal till min iphone som jag gillade, ingen bra kamera, ingenting typ. Får se hur det går, hittar väl något snart antar jag.

Därefter åkte vi hem till vår nordvästra del av Skåne, Josefin till Båstad och jag till Ängelholm. Senare till Vejbystrand och där käkade jag bakad potatis, låg uppe framför datorn fett länge och till sist somnade jag. Jahapp, nu har jag förstått hur ointressanta mina kvällar är, det är bara middag, godis, bullar, kakor och DATORN speciellt.

Nä, nu ska jag kila iväg.

Tjupptjupp
Proppmätt. Som vanligt.

Guten Abend Schweden!

Nu ligger jag i sängen med magen FULL av alla möjliga godsaker. Först och främst har jag varit i skolan, en privatlektion i gitarr och en idrottslektion som jag tyvärr inte var asduktig på att gå på. Var däremot där och tittade på, närvaron börjar bli lite bråkig nämligen. Därefter: Lunch. Sen drog jag från Helsingborg till Båstad och på vägen fick jag i mig ungefär 5 bananer och en smörgås. Väl framme träffade jag Josefin på hennes skolis där vi tog en fika med lite frallor och te. Vi drog vidare till Audio Video där jag hittade en asbra digitalkamera som jag ska köpa imorgon eller på fredag. Sen stack vi till Sand där vi åt wienerbröd, små kakor och drack några koppar te. Pappa hämtade mig vid 6 och då hälsade vi på mormor och morfar, köpte massaaa gottis på ICA och sen åkte vi till Vejbystrand. Nu har vi precis fått i oss vars en sjukligt god ceasarsallad med en fabulousisk dressing, åh åh åh så gott. Är dock vrålmätt nu.

Måste ta en liten ciggus efter maten! Seeya.