love being myself
eftersom att jag inte känner en kotte här i norge (almost) så var jag lite rolig idag. satte mig ensam i parken och spelade gitarr och sjöng, folk log mot mig och tyckte att jag var gullig. hoppas jag. hahahaha.
yesterday seems so far away
och till gårdagen. jag började dagen med att laga nudlar med massa smaskigt till, käkade som ett djur hela dagen, drog ner till t-banan för att hämta min gitarr hos caroline. när jag väl var där lyckades jag tvinga med henne ner till tjuvholmen på några glas vin. där fick vi sällskap och sen gjorde vi en liten show med rapp och sång till mitt lilla klinkande på gitarren. sen tog vi en taxi till nobilis, tog några bärs, träffade mysiga människor och shoff så var vi iväg på efterfest, taxi dit också. där var det urtråkigt så vi stack till nästa afterparty som var lite mer livat och där hängde vi till halv sju imorse. sen hoppade jag in i en taxi och åkte hem, skönt. någon tusenlapp fattigare vaknade jag idag och stack raka vägen ner till tjuvholmen igen. där körde vi en bakislunch med moule de frites, ceasarsallad, bröd, aioli, coca cola och kaffelatte. sen åkte jag hem, låg i sängen och vilade en stund och sen tillbaka in till stan igen. mötte min bror och drog ner till bryggan, hämtade nycklar på BAR och sen vidare till jacob aall för en latte +massa goda choklad/capuccinokulor och sen drog vi hem. (till min bror givetvis). plötsligt fick vi världens sug efter ben & jerrys så vi hoppade ner till 7 eleven och köpte en liter. så jevla gott! nu ska jag kanske lägga mig och sova så att jag orkar jobba imoron, kan bli en lång dag verkar det som. min bruur vill också gärna ha sin dator tillbaka, har haft den hela kvällen, hehehe. lägger upp massa bilder imorgon när jag är hemma. puss och kram
midsummer a little too late
i fredags var det midsommarafton, tyvärr jobbade jag och alla mina vänner också så vi bestämde oss för att fira det här i söndags. det blev en fruktansvärt härlig dag måste jag erkänna. vi började med en bärs hemma hos caroline, vidare till frognerparken, champagne och hemmabakade muffins +kubb där, vidare hem till christian, anders och deras fruar för svensk middag. smörgåstårta, rosé, balkonghäng och shots välkomnade oss och senare en liten matkoma. därefter lekte vi lekar (jag har aldrig och sånt man gjorde för att bättra på sina fyllor i högstadiet) men det var sjukt roligt måste jag säga. sen drog vi alla vidare till BAR vulkan, jag som inte var beredd på en ausgang drog dit i converse, en svettig sommarklänning och en midsommarkrans på huvudet. funny. efter några glas vin hit och några bärs dit hoppade jag in i en taxi och åkte hem. jag satte mig på takterassen och spelade lite gitarr och sen gick jag och la mig, end of story. fick sällskap via telefon hela vägen hem, mysigt.