I'm gonna be a pro, footballpro.

Jag har precis fått reda på att jag snart kommer att vinna en slav. Mitt stora mission är att kunna kicka en fotboll 10 gånger riktigt snyggt, sen har jag en liten butler for the rest of my life. Mannen jag talar om är självaste Eddie Ceasar! Tror att han kan bli en riktigt bra slav om han verkligen anstränger sig, hehe.

Dags att sova. Händer nog inget mer roligt idag. Eller just det, vi köpte en tv till lillebrorsan. Lägger in bild sen!

Fotbollspuss

Promise, I really do.

Nu ska jag tänka på japaneserna för att deras mat är radioaktiv och deras hus är förstörda. Jag lovar.

If i was to leave when you need me most.

Fröken Falkheden är fortfarande i skolan, tror att det är ett mirakel som har inträffat. Det har nog aldrig hänt att jag stannat kvar i skolan trots att jag har håltimme. Jag tror att det beror på att jag inte vill göra min lilla Mona ledsen, har avbokat våra små möten alldeles för många gånger de senaste veckorna så det känns som att det är dags att ta sig i kragen och hoppa dit. Just nu är jag till och med inne på min parallelsklass lektion eftersom att alla andra som också fick håla ville dra hem eller typ dra och jobba eller något annat ansträngande. (Typ som att träna). Skönt i alla fall, det blev inte en lika lång skoldag som jag fasade. Oskar Linnros röst trallar fint för mig i öronen när jag sitter här och skriver om livets goda repsektive onda sidor.

Så, vad ska man prata om idag då? He he he.. Hmm vad jag har på mig idag? Jadu, jag har ett par mörkblå jeans från Rock and Republic, ett par ljusrosa converse, mormors t-shirt med svartvitt leopardmönster på, en ljusrosa halsduk och en svart figursydd kavaj. Det har som sagt regnat konstant här idag så mitt hår är helt förstört, det sitter högt upp på huvudet i en toffs, som vanligt when i've got a bad hairday. Just det, jag har en ring på vänstra långfingret i silver med en stor, stilren diamant i. På andra handen sitter en annan liten finurlig ring som jag inte riktigt kan förklara, det ser ut som om det är två stycken fast i själva verket är det bara en. Hehe. Jag kanske kan ta ett litet foto och skicka upp really soon.  Så jaa, hur kul var det här på en skala? Inte jätteroligt måste jag erkänna. Men det kanske är en grej för mig att tycka det är roligare att get dressed på morgonen. I dagens läge går jag bara upp 20 minuter innan jag ska dra hemifrån. Då hinner jag precis med en kroppsdusch, lite smink, borsten i håret, några drag med plattången genom håret som tvättades kvällen innan, deodorant, tandborsten, någon liten matbit som inte mättar så attjag ändå får handla något mer på Pressbyrån när jag kommer fram.. Och tjoff så slänger jag på mig lite kläder jag tror att jag kommer trivas i under kommande långa skoldag. Det blir aldrig så bra som det hade kunnat. Med tanke på att det står ett helt rum endast inrett med garderober som är fullproppade med kläder så är det väldigt märkligt att jag inte lägger ner mer tid på att klä mig med omsorg. Helgerna är en annan femma, då ska det vara på topp. Tyvärr har jag lite svårt med det där på vardagarna, då vill jag gosa ner mig i en stor dunjacka, en juicy couture dress, varm choklad och kanske en kladdkaka med sprutgrädde. (Fan vad gott det lät, oj, nu blev jag sugen).

F-n vilket långt inlägg det här blev. Inte alls meningen, måste stänga ner min lilla svarta laptop nu tror jag. Tänkte promenixa till Mona så att hon slipper sitta och vänta på mig, hehe.

Puss på klädångesten.

One word frees us of all the weight and pain of life. That word is love.