Har startat en ny blogg.

Jag har startat en ny blogg och försöker fixa i ordning den så att den blir vrålsnygg. (It's already prettier than this one) men jag kan verkligen inte förstå hur man gör vissa saker på den. Håller på att bli tokig. Den heter än så länge i alla fall www.vickitickitoria.wordpress.com men jag ska köpa en domän senare så då byts namnet. Kika in och kolla, om någon kan hjälpa mig hur man lägger till en bild där uppe bredvid texten "About me" så hade det varit supergulligt.

Puss.

Good morning sunshine!

Vädret sucks idag, verkligen. Blåsigt och grått, till och med lite regn droppar ner emellanåt. Fan också. Vaknade för någon timme sen, det blev sjukt sent igår också så nu har jag precis tryckt i mig två mackor med brieost, pesto, tapenad och coctailtomater och en stor mugg med varm oboy. Det satt fint i magen kan jag lova.

Emilias låt Big Big Girl spelas vackert i mina högtalare och jag tänker tillbaka på en av kvällarna under påsken på Lidingö. Josefin, Philip och jag. Från och med den dagen älskar jag den låten. Lite störd.

Jag mår illa nu. Fan vad illa jag mår. Mina dagsplaner sprack nu när jag vaknade så sent. Skulle egentligen träffat Herman på Jernbanetorget klockan 11 och sen David och Isaac vid 1 men nu har det redan passerat så jag får planera om. Jag återkommer. Promise.

min roomie


min lilla roomie å hennes man