always a lot of regrets

ÅNGEST på hur mycket pengar jag har smällt men mest på hur mycket MAT, glass och godis jag har ätit idag. fyfan. nya tag. tomorrow, i love you.

my little lesbian

imorgon ska jag hälsa på den här gullenosen!! hon ligger just nu på sjukan efter att ha opererat sin stackars rygg som har orsakat värsting-smärtor i flera år som hon förhoppningsvis blir av med nu efter operationen. men gosh vad orolig jag har varit över flickan. imorn överraskar jag henne med frukost, chailatte, kanske en blomma och en puss. (hoppas inte att hon läser det här hehe) och hoppas verkligen inte att trattner läser att jag ska pussa på henne för då tror han väl att vi ska hullabulla mitt på sjukhuset, dumbass. fruktansvärt roligt påstående, eller, snarare anseende. edward och jag är med josefin imorgon och hela tiden. det vet hon. och idag tror jag att jag har sagt de vet du hundrafemtio gånger. ddddet vet du liksom. och jag gillar det.

nu har jag en kanelbulle i handen och snart ligger den i min mage. imorgon får vi se hur många som ligger kvar i köket och hur många som är i magen. vad tror ni? heeeeeh..

nu ska jag läsa min underbara bok och drömma mig bort. upp om 5 timmar, älskar det. hej då.

it's above my head instead

hur mycket cravings är det egentligen tillåtet att ha?! har 5 kanelbullar i köket som skriker mitt namn så högt att jag måste starta musik i öronen för att distrahera mitt svaga psyke. annars ligger snart alla 5 i min mage. det kan jag faktiskt lova.