on your face it radiates i can't escape, i love you 'till the end

 sådärja, nu är jag på väg till stockholm. jag har hämtat ut mitt nya id hos polisen, köpt skönhetsprodukter så som rakhyvel, ansiktsmasker, body lotion m.m. till turnén, hämtat mina kvarglömda kläder hemma hos philip, blivit förbannad över att jag inte hunnit få mina kläder hemskickade innan jag åkte och NU är vi äntligen på väg upp. moi et ma faaaaather. lyssnar på världens mysigaste låt, en ny favorit, från ps i love you! åh. älskar att åka bil med pappa. han älskar att lyssna på musik EXTREMT högt, and so do i. next up: candy candy candy!
 
 
 
och exakt såhär fräsch känner jag mig just nu..
 
 

why don't you just take me where I've never been before

i lördags fyllde fredrik strebel 25 bast och firade detta så fint och härligt på pepes bodega i båstad. det var sjukt bra styrt, perfekt kombo av människor och solen sken upp framåt kvällskvisten. under dagen hann jag gå på lunch med pappa och isabella, sen på vernissage i norrvikens trädgårdar och även modevisning igen. sen blev det vin vin vin och härligt sällskap hemma hos philip innan vi tog vår överdrivet stora taxi till båstads hjärta, hamnen. vi blev serverade fördrink och mingel, förrätt, varmrätt och dessert samt en hel del rosé och fishermanshots till maten. fredrik var en underbar host och jag är bokstavligt talat stolt över hur grymt det faktiskt blev! nu ska vi bara se ifall vi kan hitta mingelbilderna. dom kan inte vara nådiga, midsommardagen och krök på det. jadu, det förblir spännande det här. haha.

 
 

i'll love you 'til the end

men ja, om man nu ska uppdatera lite om hur de senaste dagarna i min bloggfrånvaro har sett ut kan jag berätta att en hel del av dessa har varit helt fantastiska medans andra varit alldeles outhärdliga. i torsdags begravdes lilla farmor frida, begravningen var bedårande men min sång var inte lika inbjudande. hes hals och en kropp full av kortison gjorde inte särskilt bra ifrån sig. däremot föll många tårar i alla fall, så något bra gjorde jag väl, antagligen. och ja, som alla vet, i fredags var det midsommarafton. på dagen gick jag modevisning för pika pika i supersnygga kläder i allt från minkpäls till diamanter och på kvällen blev det stor middag hos ola. då fick jag dessutom träffa nicolina igen!!!! finally..