who can treat me like this

GLAD TJEJ i åre! det hade inte suttit fel att få hänga i dom där sköna sofforna på copperhill mountin lodge med fårpälskuddar och äta massa närproducerad mat och dricka alkoholfria drinkar. att jämföra ett sånt läge med en FET utgång imorn känns faktiskt sjukt, det allra sjukaste är att jag skulle valt myset i åre. vad har hänt med min partykaraktär? jag hoppas i alla fall att den är på väg bort, vore bra både för mitt psyke, min lever, min vikt och min framtida karriär. så. ja. sista dagen imorn? hmm.. we'll see!

bilderna nedan visar ju extrema kontraster. mys på hotellet eller barhäng på white room klockan halv fem på morgonen? jo, jag kör på tjillhäng.

makes the stars look like they're not shining

nu är olivia aka darth i duschen och jag ligger själv i sängen och irriterar mig på min lilla mamma. jobbigare människa får man leta efter, haha. jag känner mig som en riktig tonåring men vad jag kan trösta mig med är i alla fall att jag faktiskt fortfarande ÄR tonåring så då är det okej. lite i alla fall.

it's not time to make a change

såhär mysigt har vi det just nu. vi fixar med martina aka batmans födelsedagspresenter och planerar hur dagen ska se ut. när vi ligger mysiga i sängen med panta mera i bakgrunden är den självaste blivande födelsedagsgrisen på personalfest och dricker vin i mängder tillsammans med sina kollegor. avis? tveksamt. alldeles för slappa idag. däremot hade vi gärna haft vår superhjälte batman här hos oss IN BED!