cause we're all in this together

överdrivet roligt alldeles nyss, haha. jag skulle precis gå och lägga mig när fippe går runt med sina mjukisbyxor uppe i armhålorna och ser fruktansvärt vidrig ut. haha. efter ett tag tar jag fram mobilen för att föreviga detta med ett foto och precis då drar han ner byxorna. han tittar på bilden och säger "men fan då... inte för att jag ser ut som en modell annars men fan.. jag blir aldrig bra på bild!!" och hela vårt kollektiv garvar som aldrig förr. that's all. hahaha. nu ska jag lägga mig och lyssna på podcast igen, ska ge nya tips imorgon, med tända ljus och en nybäddad liten säng. puss.got lost in this game

jag och simpen kollade lite 9gag och såg den här bilden.. jag tittade lääääänge och förstod inte hur djuret var format. då kastar jag ur mig "men va..? hur kan det djuret vara siamesisk tvilling med en panda?"

jag må vara blond men inte BLIND. djurets ben har bara samma färger som en panda. årets miss. årets blondin. oops, i did it again.


in the cold of winter

naw! vilken tur! min wife är trots allt kär i mig också! nu var det helt plötsligt okej att HETSA med bilder på mig och henne at this blog. pjuuuuuuh!