place nearby
m
<3

 
det är helt otroligt hur vissa saker påminner om varandra. jag vet att jag brukar ta upp det här men det betyder väl egentligen bara att jag tänker på det ganska ofta. exempelvis när jag ser en trisslott så tänker jag på killen jag träffade förut, när jag ser ett pyttelitet rött äpple tänker jag på nicolina, när jag äter kladdkaka tänker jag på isabelle, när jag hör plötsliga skottljud tänker jag på norge och när jag äter på tgi fridays tänker jag på happy birthday to you-sången. men min märkligaste sammankoppling är här, i åre, med axe apollo. halva gamla teamet är med, halva är nytt, men konceptet är detsamma. sedan jag satte mig i vår axe-van första gången under den här turnén har du snurrat runt i mitt huvud, mer än du gjort på väldigt länge. att en doft, axe anarchy framförallt, kan påminna så mycket. hälften vet, hälften vet inte. men jag vet, och jag tänker tänker tänker och tänker. saknar. tänker. och saknar igen. idag har jag varit ensam ett tag, suttit i solen och funderat så att det knakade. men jag kommer inte fram till någonting, jag kan verkligen inte inse varför vardagen ska vara så orättvis för vissa, men så rättvis för andra? killarna är i vald'isere och festar, åker skidor, snorboard, ja, allt möjligt man gör som 17 och 18-åring i alperna, nu, du skulle också varit där. du får se på där uppifrån och invänta oss, åka skidor på molnen och lära känna hela ditt nya himmelrike tills vi kommer och gör dig sällskap. då vill vi ha en rundtur bland alla blommor och fotbollsplaner. men mest av allt, vill jag ha en stor, stor, stor.. kram.

great thinking


ett exempel på vår hashtag #inspacesweden, den här bilden dök upp igår under nattklubbseventet på ICE i sälen. bra liv, bra liv.lets have dinner tonight

dinner made by moi

grönsallad, grillad halloumi, en stor bit chevréost, mozzarella, fetaost, brieost, oliver, marinerade vitlöksklyftor, soltorkade tomater i olja, solrosfrön, pumpakärnor, rostade mandlar, saltade cashewnötter, kokta rödbetor, ärtskott, groddar, grillad kyckling, färsk tomat och avocado. 

kreativt och JÄKLIGT gott.
men, frågan är, var det särskilt nyttigt? hehh..
och en sak jag har konstaterat en gång för alla är:

det är inte billigare att äta hemma. det är nästan billigare att äta ute.
så har jag alltid resonerat men nu har jag det svart på vitt.
om ifall att jag någon gång skulle ändra mig, liksom..