he's looking like a god
 
för en gångs skull tänker jag kolla på film ikväll, och det händer INTE ofta. så nu gosar jag ner mig i soffan med ryan gosling framför ögonen, dräglandes med en stor skål med chilinötter och coca cola på magen. imorgon är det första december, med andra ord: snart jul! nu är det dags att baka lussebullar och pepparkakor och grejer. hur lyckligt är inte det? iiiiihhh, längtar!!
 
my heart is PUMPING! 
 
find another word
okej, två timmar kvar till min examination och jag är helt tom i skallen. en timmes sömn är iNTE att rekommendera om man ska göra en sån här grej.
 
men, en grej som gjorde mig lite piggare var att jag precis fick veta att jag ska sjunga med meja på söndag! för er som inte vet vem meja är så är det den där oemotståndliga tjejen som gjorde "it's all about the money, it's all about the dumdumbedidumdum, i don't think it's funny". hehe, shit, jag kan ju bara lägga upp låten här! 
 
det är på en insamling för välgörenhet så för er som vill komma och lyssna är välkomna till hazienda (min mammas förra restaurang) nu på söndag i torekov. 
 
nu ska vi bara komma på vad vi ska sjunga för nåt! hihi
 
 
 
 
i will always want you
 
men herre gud, hur orkar man ens? det är väl bara trevligt att utvecklingen går framåt och att saker och ting går att göras i lite mer tempo. vill man sitta och avnjuta sitt kaffe i lugn och ro kan man slå sig ner på berns bakgård en halvkylig dag i april och drömma sig bort till paris. men snälla, att en kortmaskin kommer till bordet kan väl ändå inte vara speciellt jobbigt? du har både blivit mätt och belåten (förhoppningsvis) och att man dessutom orkar störa sig på att man "måste" lägga på dricks är väl inte heller ett större problem? är du inte nöjd med dess service du har fått eller missnöjd med maten är man definitivt inte tvungen att lägga någon dricks. snarare tvärt om, genom att strunta i att göra ett pålägg är snarare en markering på att allting inte riktigt gick rätt till under middagen. men att lämna dricks till servitrisen är en självklarhet ifall du varit nöjd med ditt restaurangbesök, oavsett ifall du får knappa in din kod eller skriva din autograf på ett gammalt kvitto. så det så!