holoceneför bästa möjliga kvalitet, tryck på länken nedan:
http://vimeo.com/27307766
 
bon iver, en GUD i mina öron. jag tror att jag har fällt allra flest tårar till hans musik genom åren och i samma veva har det nog flugit flest fjärilar i magen under tiden jag lyssnat på hans musik också. han är en mångsidig jäkla man som kan beröra på både gott och ont. en sån där skön beröring. och som om inte det vore nog har den gulligaste videon kommit till låten holocene. sjukt snyggt filmad! gåshud, puuuuhhh!
 

what doesn't kill you

 
en bakfull söndag satte jag mig och spelade piano för två alkoholiserade uteliggare på caroli i malmö. om det var uppskattat? oh ja! OM det var! hela köpcentrumet APPLÅDERADE efteråt. hehhhhhhhhh..... 
 
MEN, idag sitter jag inte och spelar piano i malmö. idag sitter jag med tusen tända ljus i min lägenhet i båstad och äter cashewnötter och dricker latte i väntan på att börja plugga lite.

konstigt nog känns det ganska skönt att komma hem den här gången. göteborg i alls dess ära men det är meckigt att bo på hotell ibland. man har inte alla sina kläder på plats, man packade med sig fel mjukisbyxor och frukosten är inte ens i närheten av anpassad till veganer som mig. hehehe. så, nu är jag hemma och har ätit en MEGAfrulle och ska strax käka veggie-köttfärssås och spagetti till lunch. borta bra, men hemma bäst!