can you blow my whistle

 
 
haha, snacka om att ha för mycket fritid. igår kväll låg jag och laddade ner massa apps till min telefon och hittade den här. hehe. just i den stunden låg jag i min favorittröja som jag fått av mattias och gosade i maddes säng fylld av antibiotika. och skickade iväg ett litet collage till min favoritpanda. snacka om lättroad. 

i like the way you ride

 
SÅHÄR nice har vi haft det hela dagen. legat och druckit varm äppelmust i massor och tittat på utsikten över båstad vackra vyer med kallbadhuset mitt framför ögonen. livet på en pinne, så att säga. 
 
nu har vi precis käkat en MEGA-middag här i helsingborg och ska plugga som galningar nu. fan vad jag ligger efter i allting, måste ta igen det innan jag kommer hem till pappsen och visar vad jag har åstadkommit. haha. 
 
imorgonbitti ska vi på frulle på elite hotell mollberg i helsingborg. pappa gav mig det härom dagen så varför inte utnyttja det as soon as possible? hihi. 
 
 

asked you to be theresåhär kände jag mig imorse:

 
men nu mår jag SUPERBRA! jag och madeleine har haft en strålande dag med allt från granola och blåbärsyougurt till strålande solsken och spa på skansen. living the dream så att säga! 

nu drar vi båda till helsingborg för att plugga och kolla alldeles för många avsnitt av bones innan vi somnar och förbereder oss för en riktig pluss-session imorgon. måndag for the win!