love like it's your last day alive

LÄS DET HÄR
 
extrem läsvärd krönika av marcus birro. glöm inte bort att värna om dina nära och kära, öppna upp dig och berätta för dom att du älskar dom och förvalta varje dag som om den vore din sista.
 
 
skjut inte upp din kärlek till en morgondag som kanske inte kommer.
 
 

don't wanna be a girl no more


fröken har införskaffat sig en ny bikini, i perfekt tajming inför turkiet med frugan. jag ä l s k a r färgen mot brun hud -som förhoppningsvis kommer i utlandet!! mindre än 2 veckor kvar tills jag drar iväg, igen! 

 
 
 
 
 
 
 
 
nu saknas bara lite mer muskler och fäääääärg
 

had an awesome day


yes, precis såhär såg vår dag ut igår! jag och mammi hade bestämt oss för en HELT ledig dag och vi skulle spendera den tillsammans, utan några kompisar och utan massa telefonsamtal. det gick utmärkt. vi fick en helt grym dag i 20 graders värme och en hund som gick som en svans efter oss hela dagen. 

en liten promenad längs havet resulterade i ett glass-stopp, lite häng i parken med lillebror, en lunch, en middag, ett besök på torekov hotell, lite rosévin, lite tjejsnack och lite myssnack och ja, en sån dag som bara jag och mamma verkligen uppskattar. -att bara vara. 

efter hela myskvällen och all FÖDA vi fick i oss tog vi en liten åktur i bilen med lillebror och utforskade torekov i kvällssolen. det är helt fantastiskt hur fint det är! jag blir helt tokig, man tror nästan inte sina egna ögon! 

jag somnade sött bredvid mamma i hennes säng runt midnatt och vaknade pigg som en lärka klockan åtta imorse. helt sjukt grymt!