you are the only one

min lilla boyfriend har lagat middag till mig två dagar i sträck, tänk vilken lyx! tända ljus och lchf så att det skriker om det. för er som inte vet vad lchf innebär så innebär det enkelt sagt MASSA FETT och lite kolhydrater så som potatis, pasta och godis. det där med godisbiten går lite dåligt för min del men maten är det inga problem med. 

så, det bjöds på pulled pork med blomkålspuré, vår FAVORIT-såser och en dressing på creme fraische blandat med habanero och vitlök. and it tasted DELICIOUS! dessutom är det helt grymt att käka middag vid vårt nya matbord som jag har designat och micke byggt!! score till oss!

 
 
 
that's how i feel

BACK IN BÅSTAD!! 

min kille ska på bröllop i tre dagar och konstigt nog håller bröllopet till i båstad så jag passar på att få lite kvalitetstid med min mamma och provar på min nya bike. snacka om att jag ÄLSKAR den! det är en kronancykel målad i rosa, man ser SÅ flickig ut i den hihi! nu ska mamma bara beställa två nya däck som är i BENVITT så att den blir ännu tjejigare, fniss!! 

och vet nån vad? att micke också fick en cykel av mamma! en benvitmålad. så nu har vi fixat släp och en bil med dragkrok för att kunna frakta upp dessa till göteböööörg! 

PS: jag har muntlig examination idag!!!! jag är så nervös att jag blir helt GALEN! sååå snälla håll tummarna för mig!


 
loving him

efter att ha kikat igenom min pojkväns dator och på hans bilder hittade jag en hel del från thailand som jag inte sett tidigare. från vår lilla romantiska månad i asien. hur kommer det sig då, att vi var i thailand tillsammans? vi var ju inte direkt ett par innan han satte sig på flyget för att hänga med mig i solen. 

vi har känt varandra på avstånd i många år och haft många roliga och händelserika nätter tillsammans med allt ifrån rosé mitt i vintern till dans på madisons tomma dansgolv en höstdag i båstad. innan jag åkte till thailand åt vi middag på yaki da, och jag blev lite pirrig i magen när vi senare mötte upp alla hans polare och dansade hos hans granne på kvällen. någon vecka senare åkte jag till thailand på obestämd tid. 

en månad efter det, fick jag en screenshot på hans biljett och han kom raka vägen till mitt hotellrum med resväskan i högsta hugg i samma veva som jag hängde över toalettkanten och spydde. charmigt bemötande? inte direkt. och om jag föll pladask? mm, det gjorde jag definitivt. klyschigt nog var det alla hjärtans dag dagen därpå och det var den enda 14e februari som jag verkligen har mått riktigt riktigt riktigt bra av, trots att jag haft pojkvän under nästan alla dessa dagar tidigare. och tjoff, så var vi helt tokförälskade och det är jag fortfarande. 

där hade jag inte riktigt något val. han fick se mina valkar i bikinin och hålla mig i håret när jag kräktes på grund av dåligt vatten i kranarna. så mer bekväm med någon har jag aldrig känt mig och jag trivs varenda sekund som går tillsammans med honom, men faktiskt också på avstånd. 

och idag, efter ett halvår ihop, kan jag till och med erkänna hur mycket jag ÄLSKAR den här människan! jag kan säkert låta helt sjuk i huvudet men jag vill skaffa ungar med honom och låta honom uppfostra dom tillsammans med mig, bygga ett stort hus vid vattnet med honom och inreda det i egen regi. läskiga tankar på sitt sätt men fjärilarna sprudlar i magen bara jag tänker på det. 

och av att tänka tillbaka på thailand gör mig helt galen, tänk vad en semester kan göra.