where have you been

vissa köp är självklart bättre än andra och jag har gjort två alldeles nyligen. eller, ja, jag har införskaffat mig ett par nya thaibyxor också eftersom att dom andra ligger i lägenheten och lite skönhetsprodukter. MEN, jag har också köpt mig en solhatt för att kunna gömma mig från solen emellanåt. men det värsta av allt var att jag och min brorsa skulle ut i förrgår och jag gick och köpte en ny klänning väldigt spontant. jag brukar älska mönstret men jag kände inte ens på materialet utan tog bara galgen och betalade. 

-det var den mest tacky klänningen jag har haft på mig i hela mitt 21-åriga liv. så, jag klippte av den till ett linne men det blev inte heller bättre. så nu ligger den här och skräpar och kommer förhoppningsvis aldrig komma till användning. tacky tacky tacky
 
in the end
 
 
sitter och untaggar mig på gamla bilder på facebook som är helt meningslösa och fick världens flashbacks till axe summertour 2012 och jag tackar till gudarna för allt mysigt och fantastiskt roligt jag har fått uppleva och faktiskt FÅR uppleva. och dessutom med dom finaste människorna i hela världshistorien!
the longer i go
 
min väska är hur snygg som helst och jag älskar verkligen den. man känner sig inte riktigt som alla backpackers som cirkulerar runt omkring en med en praktisk men inte lika vacker väska på ryggen. MEN, den är lite väl otymplig. min plan var inte direkt att förflytta mig från min lägenhet (ifall inte området hade sugit så hårt hade jag stannat kvar fortfarande) så nu måste jag bära runt på mina viktigaste ägodelar. som tur är stannade resten av mina grejer kvar i lägenheten och jag ser INTE fram emot att tvingas åka dit och tömma den. dessutom, har det långa bandet på väskan gått sönder lite, hasparna töjs ut för att mitt innehåll förmodligen är lite för tungt. 
 
MEN, det jag ville konstatera är att jag inte riktigt är gjord för att bära runt på den här otympliga bagen vars axelrem inte fungerar och väger alldeles för mycket. så, jag får ta en diskussion med min bror varenda gång den behöver förflyttas. och jag vinner väldigt sällan dom diskussionerna.