didn't i say it slowly


morgonen på gullholmen startar med kaffe och RIKTIG mjölk i hammocken tillsammans med en kille som läser upp nyheterna för mig. hur gött som helst att slippa anstränga dom grusiga ögonen på morgonkvisten. katching!

 

don't think i could forgive u


om jag tyckte att förra dagen var mysig var den ingenting ifrån gårdagen. min älskade älskade älskade pappa kom och besökte oss på gullholmen och jag har nog aldrig känt mig så trygg på ett och samma ställe. han strålar av glädje och gör mig varm inifrån och ut. vi åt tvåkulorsglass med både nougatsås och nötkross, sen blev det tårta på bryggan och lite båtfärder. 

efter att pappa hade myst och pratat, gjort intryck på mikes föräldrar åkte vi tillbaka och i samma veva som vi släppte av pappa åkte jag och micke till ett ställe som jag har velat besöka hur länge som helst. töllås fårgård och gårdscafé. där föder dom upp massa lamm (närmare bestämt 170 stycken just nu) och det är så ekologiskt som det kan bli! dom använder sig av precis ALLT på lammet så man kunde köpa lammkorvar, lammkött, fårskinnspälsar, fårskinnsmattor, klädesplagg gjorda av dess päls och prydnader. SÅNT gillar jag! 

dom odlade också tokmycket egna grönsaker på hela gården som man kunde köpa rakt ut marken, dom hade egengjorda marmelader, geléer, vinäger och såna saker som dom sålde i sin lilla butik. jag var helt sjukt imponerad! 

så, efter lite provsmak på allt från korv till marmelad satt vi i den mysiga och lugna trädgården och tittade på små söta kaniner och får med vars en iced cappuccino MED socker till och med. en minst sagt lycklig dag!

PS: ni hittar fårgården här


 

good for him


efter göteborg blev det gullholmen och oj vad mysigt vi har det. det har börjat bli kyligare men vi tog ändå en tripp till grundsund igår för att mysa med ett glas vin och en öl på pelles rökeri, precis vid havet. och så blev det! vågorna på vägen hem vill jag inte ens taaaaaaalaaaaa om! herre guuuud