every day is a wonderland

anledningen till den här extremt hemskt tysta helgen -på den här bloggen då det vill säga- är för att vi var ute i fredags vilket resulterar i en överdrivet lugn och jag-orkar-knappt-öppna-datorn fortsättning på helgen. 

här kommer lite snurriga bilder ifrån oss när vi ramlar runt bland helsingborgs nattklubbar som KONSTIGT NOG var näst intill tomma trots att det är den där omtalade löningshelgen som alla pratar så gott om. 

det blev en relativt tidig hemgång, runt halv tre snåret, och då satt vi åter igen på golvet och åt ostar och fröken falkis drack lite loka medans en granne till mike råkade krossa glas och avnjuta två pizzor. 

och det bästa med hela den här helgen var min FRUS sällskap

( i know, i'm cheating ) 
make believes

trots den fula och rent ut sagt äckliga bilden på mig så ska ni få se hur mysigt vi hade det i fredags. pärlade armband med bokstavspärlor. jag och mike har nämligen införskaffat oss ett helt förråd med olika pärlor i alla möjliga olika färger så det bestod förfesten av, på golvet med två kycklingklubbor till ben på fröken falkis. 

 
romantic mike


this is oddly enough; the love of my life.

i'm filled with love and i feel loved and appreciated, every day. even while we're eating our dinner straight down on the floor with a bottle of bourgone between us.

romantic mike is my favorite mike.