with you around me


it's official! 

jag har länge trott att jag har haft någon form av ADD som innebär en personlighetsstörning där man bland annat inte kan känna starka känslor för en annan person. här har vi ett öppet bevis på att sjukdomen endast var en inbillning. för här står jag idag, med miljoner fjärilar i magen från morgon till kväll, ett leende på läpparna, ett trånande efter hans närhet och helt enkelt; alldeles tokkär upp över öronen! 

puss, älskling

 
 
 

wanna sing and play


idag har vi varit på nordea masters i malmö på sveriges i särklass bästa golfklubb! PGA national of sweden! jag är helt förbryllad över både klubbhus, bana och deras arrangemang för tävlingen. helt otroligt! 

och titta: jag vann! 250 000 euro!!!! not.. om det vore så väl va, haha. nä, det var bara fake, hheeee. däremot har jag en hel del vackra bilder! synd bara att vädret inte var på topp....

 
 
 
 

it's true life will smile


jag har varit helt fruktansvärd på att uppdatera här men jag ska vara helt ärlig: jag har varit heeeeeeeelt slut i flera dagar att jag knappt orkat resa mig ur sängen och det enda dagarna har bestått av har varit parad mellan kylskåpet och soffan. inte riktigt min kopp av te egentligen och jag förstår ingenting. det är verkligen inte likt mig!!

hur som helst; vi var och grillade med madde och leo i helsingborg härom dagen och det var sååååå mysigt! lite bärs och aaaasmycket mat resulterade i en matkoma utan dess like så jag och micke däckade som små trötta hundvalpar i sängen redan vid midnatt. hihi