dancing on my own


igår var jag på audition för funky kidz i kungsbacka för att prova mina kunskaper i dansutlärning för små barn. jag har sett deras uppträdande förut då jag arbetade för ett externt eventbolag med en artist som skulle uppträda på deras sommaravslutning. och OJ vad söta alla barnen var! alla var så glada och gjorde sitt yttersta för att göra rätt moves. en hel del skratt och en hel del applåder!! 

så, då tänkte jag, varför inte jobba med det? det måste vara en extrem glädje i vardagen! lycka! 

så, det gjorde jag igår och jag måste säga att det gick väldigt bra trots huvudvärken som sprängde och ögon som gick i kors......!

paris calling


min kille är i paris at the moment och jag är ensam kvar i göteborg. jäkla tur bara att isabel kom och sov hos mig inatt, annars hade jag nog gråtit elefanttårar av ensamhet! haha. ett dygn ifrån varandra, hur sjukt låter det inte om jag säger att det känns som en vecka?! är det vad man kallar för kärlek på riktigt? åh! 

han är tillbaka på tisdag, sent på kvällen. och åker till france på torsdag tidigt på morgonen igen. hur ska jag klara mig? jag får nog frysa ner mig. eller bara leva ett normalt liv!!! #skärpning


 

interior and lust


exakt den här stilen har jag och min kära kära make hemma och jag ÄLSKAR det! det är så genuint, mysigt och kvalitativt. stora glödlampor med varma ljus, äkta framputsat tegel på väggarna, bjälkar i taket blandat med massa moderna prylar. det är en fingertoppskänsla på ALLTING! 

nu längtar jag bara så extremt mycket tills vi köper en stor lägenhet eller ett hus (menar självklart inte att jag inte trivs här) men jag vill så gärna göra allting från grunden precis som vi vill ha det! bilderna längst ner med det vita teglet som reser sig upp mot taket är PRECIS så som jag vill ha det, och då måste vi nog bo i ett slottliknande hus, eller nåt. #dreamON. tyvärr är jag intresserad av mer än den här typen av inredning och när jag har rabblat upp alla säger micke "ja älskling, vi får jobba tredubbelt så att vi kan ha 8 olika hus med olika inredning och stil....". hehe, bra idé! 

#kännermigsåvuxenheltplötsligt