nyårsfrisyr
igår testade jag frisyr till klänningen jag ska ha på mig ikväll, har jag sagt att jag funderar på att vara nykter? det har blivit så mycket fest dom senaste veckorna så nu känns det som att jag vill inleda det nya året på ett mer hälsosamt sätt. men, det får tiden utvisa! 

hur som helst, jag är INTE van vid att ha nedsläppt och plattar ju håret a l l t i d, men är ändå sugen på något annorlunda. tänkte mig en stram tofs ifrån början men.. det här känns väl ganska ball ändå? observera att jag gör det lite snyggare med bättre smink och sånt ikväll! 

måste bara köpa en rad lösögonfransar först eftersom att den dumma franstjejen har förstört mina... 
hoppa över fyrverkerierna
ikväll firar vi nyårsafton, vad härligt det ska bli, eller hur? fira in ett nytt år med nya möjligheter, en nystart med energi och kärlek! 

snälla allihop där ute, tänk på alla djuren ute i skogen, alla djuren hemma i husen och alla djur i stallen. det är hemskt att se deras rädsla, dom står helt maktlösa och kan faktiskt dö av traumatisk rädsla. 

lilla poppe får ändå sällskap av mormor hela natten ikväll, men tänk på alla dom små mössen, björnar, vargar, hästar och kossor som inte har någon som tar hand om dom där ute? 

strunta i raketer och fyrverkerier i år, det är inte värt det. 

såhär låg poppe i badrummet hela dagen igår efter att vi hade varit ute och gått för att han hörde ETT skott från en jägare långt, långt, långt bort. han bara vägrade komma ut, var helt deppig och nedstämd. och den som känner min popps vet att det INTE tillhör vanligheterna! 

 
kärleksfulla

när jag var i polen sprang jag runt på köptcentrum baltyca och letade efter balklänning som en tok. eller ja just det, hur kunde ni missa? viktigaste ämnet på den här bloggen dom dagarna, haha! 

samtidigt som jag sprang omkring textade jag med josefin i sverige och mitt i en kopp kaffe sitter jag och fnittrar åt mina meddelanden jag får och tänker "ååå så gullig hon är, åå så rolig hon är" och kommer på mig själv med hur KÄR jag måste se ut. det var, SÅ roligt! 

ja, det kanske bara är jag och josefin som förstår... ändå