betsade hyllplan

DET HÄR ÄR FÖRE-BILDERNA: 
ni ser hyllorna va? inte speciellt snygga... dessa levde vi med i ett par månader tills vi äntligen tog oss i kragen och SKAPADE nya. såååå, här är efter-bilderna:det är jag som har blandat ihop rätt färger för att få hyllorna att bli i samma färg som bjälkarna.. och dessutom är det jag som har målat dom! DRÖMSNYGGT! lite väl rörigt nu med så mycket saker överallt men dom är verkligen identiska med bjälkfärgen!! NÖJD TJEJ! 


 
 
 

claerence house personalfest


som sagt, igår hade vi en liten "personalfest" med jobbet och det blev SÅ lyckat! agneta (le boss) hade ordnat så himla fint med sashimi, löjrom och champagne när vi kom dit så det hela började utmärkt med solen i ögonen på deras terass. det är så härligt hemma hos dom! 

när taxin tutade åkte vi ner till papas restaurang i båstad och drack mängder av rödvin, skrattade oss randiga i ansiktena och åt extremt god mat (och efterrätt faktiskt). det var såå härligt och gott med! efter detta hoppade vi över till sand där stefan gunnarsson (från så ska det låta tror jag det är) spelade på flygeln så vi sjöng och dansade lite och drack ännu mer vin. man kan ju säga att jag inte riktigt vågar köra idag faktiskt! 

runt 01.00 hämtade mina bröder oss så då fick vi lyxskjuts hem till poppsinosan! 

VÄRLDENS BÄSTA CHEFER, VÄRLDENS BÄSTA JOBB OCH VÄRLDENS BÄSTA KOLLEGOR! tusen tack för en magisk kväll!  

tandläkare i Göteborg, bäst i världen!

innan jag började fokusera på mina tänder var jag inte riktigt medveten om andras tänder och la inte märke till dom. nu efter att jag har gjort i ordning alla mina är jag SÅ uppmärksam på hur tänder ser ut på alla människor och samtidigt är jag sååå nöjd med mina! 

de är vitare än någonsin, helare än någonsin och mina porslinständer är identiska med mina egna. det kan inte bli bättre, helt ärligt! 

den som inte är nöjd med sin tandrad borde ta kontakt med mig snarast möjligen för jag kan med inlevelse berätta hur befriande det känns att ha en frisk tandhälsa! och dessutom slussa er till sveriges bästa och mest prisvärda tandläkarklinik 😏

love it