tandvård i dess högsta kvalitet

vad har jag gjort idag? 

jo, jag har helt enkelt gått två steg närmare en frisk tandhälsa. magnus falkheden, min farbror magnus falkheden, måste vara en av sveriges.. eller världens kanske, bästa tandtekniker! 

han har nämligen tillverkat två kronor och en pelare till mig som numera sitter i min mun och det gick lätt som en plätt att få i dom idag när jag var på dagnelidkliniken. marcus, min tandläkare, är nog världens i särklass bästa och trots att jag blev 25 minuter sen tog de emot mig med öppna armar och inte alls sådär stressad som jag har upplevt många andra tandläkare. på den här kliniken "löser" allt sig så himla enkelt! dessutom förberedde jag mig på att det här skulle vara en lite extra jobbig upplevelse hos tandläkaren. tvärt om, jag blev positivt överraskad för varje minut som gick! 

tänderna som är gjorda i porslin ser exakt ut som riktiga tänder och i exakt samma färgskala och man skulle aldrig kunna känna eller se någon skillnad på vad som är "tillverkat" och vad som är mitt eget. ååh, jag vill bara skrika ut hur tacksam jag är över att jag verkligen gör detta med mina tänder, ingenting blir bättre av att vänta! men om man har väntat länge, finns det alltid all hjälp av få! ja just ja, på tal om det borde den som är lite osäker ifall det är "för sent" att ta tag i sina tänder borde klicka in på http://dagnelidkliniken.se för att se hur digital smile design fungerar, det är riktigt häftigt! 

den som har frågor: victoria@falkheden.com finns alltid tillgänglig för alla möjliga frågor!


fotograferat när vi testade ut vilken färgskala mina porslinständer skulle gå i 
akut - akutvård - blekning - dagnelidkliniken - göteborg - klinik - tandblekning - tandläkare - tandundersökning - tandvärk - tandvård

att få ha fina tänder


åh, jag hittar inte bilderna från när jag besökte dagnelidkliniken och fotograferade som en tok (för att kliniken är så in i helskottas fin, fräsch och.. bara helt perfekt!) så jag får helt enkelt publicera en bild där jag pose'ar i min nya päls från raglady by tara, i vårt fina badrum!

hur som helst så ska jag snart hoppa ner till spårvagnen för att ta mig ut till dagnelidkliniken i högsbo ännu en gång, mina tänder tackar nog mig för detta snart! det känns som att jag är där någon gång i veckan -and i love it- och det tar mig bara närmare och närmare friska tänder. och som sagt: för mig är det ett nöje att åka dit! 

så idag ska jag få en ny krona.. och en pelare... tror jag.. haha, jag har så dålig koll! jag bara lägger mig där och litar på att allt går bra, och det gör det alltid! jag önskar att alla hade unnat sig att vårda sina tänder på denna kliniken! 

nu får jag brådis!

 
ps: jag ska försöka hinna designa om bloggen idag. den är inte smaklig för fem öre!

afternoon tea


att fira isabels födelsedag i tre dagar, ja tro mig, det sliter på krafterna. men vi avslutade hela helgen med lite afternoon tea på dorsia, ett av göteborgs absolut bästa ställen. och dessutom med tre fantastiska tjejer. louise smet förbi en liten runda också men hon försvann iväg igen för att hämta nycklar till sin nya lägenhet. grattis till henne (!!)

vi var supernöjda med i princip allt denna söndag: free flow på cappuccino och tre våningar med diverse sandwiches och scones med allt ifrån lemoncurd till björnbär och lakritsmarmelad. och för att inte tala om desserttallriken och kolaglassen. det var lycka i min mun! 

kvällen bestod av soffhäng med min.. älskade, älskade, älskade pojkvän. vi syndade ordentligt hela kvällen och gjorde en nachotallrik med röda jalapenos, massa gräddost, kryddor, chili, och såklart.. nachos! en guacamole, salsa och creme fraiche till det var top notch! och givetvis, en rulle center, en ask alladdin och en ben & jerrys cookie dough! 

vickan was on fire this sunday evening!