tandvård i dess högsta kvalitet
vad har jag gjort idag? 

jo, jag har helt enkelt gått två steg närmare en frisk tandhälsa. magnus falkheden, min farbror magnus falkheden, måste vara en av sveriges.. eller världens kanske, bästa tandtekniker! 

han har nämligen tillverkat två kronor och en pelare till mig som numera sitter i min mun och det gick lätt som en plätt att få i dom idag när jag var på dagnelidkliniken. marcus, min tandläkare, är nog världens i särklass bästa och trots att jag blev 25 minuter sen tog de emot mig med öppna armar och inte alls sådär stressad som jag har upplevt många andra tandläkare. på den här kliniken "löser" allt sig så himla enkelt! dessutom förberedde jag mig på att det här skulle vara en lite extra jobbig upplevelse hos tandläkaren. tvärt om, jag blev positivt överraskad för varje minut som gick! 

tänderna som är gjorda i porslin ser exakt ut som riktiga tänder och i exakt samma färgskala och man skulle aldrig kunna känna eller se någon skillnad på vad som är "tillverkat" och vad som är mitt eget. ååh, jag vill bara skrika ut hur tacksam jag är över att jag verkligen gör detta med mina tänder, ingenting blir bättre av att vänta! men om man har väntat länge, finns det alltid all hjälp av få! ja just ja, på tal om det borde den som är lite osäker ifall det är "för sent" att ta tag i sina tänder borde klicka in på http://dagnelidkliniken.se för att se hur digital smile design fungerar, det är riktigt häftigt! 

den som har frågor: victoria@falkheden.com finns alltid tillgänglig för alla möjliga frågor!


fotograferat när vi testade ut vilken färgskala mina porslinständer skulle gå i 
#1 - Bunk

Varför byter du ut tänderna? :)

Svar: Jadu, mycket bra fråga egentligen. Jag blev tvungen! I mina rötter fanns det en inflammation (som jag inte ens har känt) men det syntes när jag tog bilder i munnen hos Dagnelidkliniken. Det skulle tydligen orsaka stora besvär så småning om och detta var den bästa lösningen för att det skulle hålla resten av livet! Och det är så himla enkelt, man får bara ge det lite tid :) Inte alls så hemskt som man föreställer sig, det här har gått både smidigt och enkelt :D
Victoria Falkheden