hälsar på

nu  har jag och lille charlie varit uppe på min älsklings jobb och hälsat på honom med lite grejer han glömde hemma! 

det blev en kaffe på bakgården och lite pussar innan vi vände hemåt igen 🐩 

mickisen är så snygg i alla kläder han har fått av mig 😍 


summerburst i göteborg

god morgon säger jag ifrån göteborgs mysigaste sovrum! vi har nämligen möblerat om, köpt nya garderober, gardiner, möbler och är på jakt efter både en ny säng och soffa. så, jag har varit lite frånvarande! inspirationen har inte riktigt varit på topp känner jag, haha.. men nu är jag här framför datorn, hundvakt till lilla charlie och regnet ÖSER ner utanför fönsterna! bra start på denna summerburst-fredag i göteborg eller? 

tanken är att jag ska jobba med pepsodent idag men ifall vädret håller i sig såhär kommer det inte finnas en chans att jag står och huttrar i 13 timmar och fryser rumpan av mig. så, vi får se hur det går! 

 

 
pappa och jag

det har börjat bli standard att ha såna här nice dagar med pappa i göteborg. här har vi kört ut till... åh nu minns jag inte vad det hette! det var i alla fall ett extremt mysigt ställe nere vid havet med ett litet värdshus som tidigare hade varit en järnvägsstation, fick vi veta. räksalladen smakade utsökt och kaffet var starkt! 

och nu undrar ni kanske varför jag uppdaterar om något så gammalt och då kan jag förklara att det beror på att jag har laddat över lite bilder i datorn och passar på att publicera dom någonstans, heheeeeee

världens bästa pappa