orkan i skåne


igår var en sån typisk söndag där jag hade tänkt mig en riktig bloggafton efter middagen med mormor. icke sa nicke! efter att ha varit iväg på både jysk, väla, ikea och flygplatsen för att hämta melissa kom vi äntligen hem till en färdiglagad porterstek, tända ljus och en helt fantastisk familj. då drog orkanen igång! 

så, vi blev sittandes mitt ute på landet i mammas hus med fönster som darrade som asplöv och pooltaket flög ut på åkrarna och ja.. det var helt enkelt storm! 

så inatt klockan 2 försökte vi ta oss hem till båstad med min lilla bil och blev stoppade ett flertal gånger på vägen av fallande träd som blockerade. så, idag hos min fina psykolog satt jag med sömniga ögon och gäspade. tssss! 


förresten så bara älskar jag min snygga jacka 

vickan rekommenderar


den där omtalade, svarta fredagen.. ja, jag och johan tog tillfället i akt, trodde vi, och körde ner till helsingborg för att göra några riktiga klipp. haha! det slutade i raka motsatsen. 25% på kläder och prylar är definitivt inte värt att stå i en milslång kö, inte för mig i alla fall. hemskt mycket folk (vilket är roligt, såklart) men jag blev mätt på det redan när jag kom innan för dörrarna.

så, vi satte och och käkade sushi länge tills vickans shoppingnerver började rycka lite ändå så jag investerade i nytt för hud och hår! köpte min efterlängtade hårinpackning och mycket mer. det här är i princip måsten i mitt liv, på riktigt. 


elizabeth arden, eight hour cream: den är bra för ALLT. du kan forma ögonbrynen med den, den läker ett sår för att motverka ärr, du kan ta den i hårtopparna, på torra läppar eller på en finne som vägrar försvinna. it's always inside of a womans bag! 410 pix
 
nashi argan styling mask: värmeskydd för hårfön och funkar också som en leave-in-cream som mjukför och återfuktar håret. och den doftar väldigt gott, lite maskulint på något sätt! 189 pix
 
make up store hairspray: hårspray, bäst av alla jag provat! 175 pix
 
nashi argan deep infusion: hårinpackning, ska vara sååå bra! det är dessutom ok att köra en snabbmask med den, det gillar jag! 199 pix
 
biotherm lait corporel: världens bästa body lotion, den här kan jag verkligen inte leva utan.. 299 pix
 
kevin murphy un.tangled: värmeskydd för plattång, funkar bara i vått hår men är en DRÖM! 249 pix

almost there


the curves are one their way back. yeyyy! haha!