ett par frukostar
den omtalade frukosten på hotellet i göteborg, ja den ser ju inte mycket ut för världen när bilderna är tagna med mobilkameran iNNE i snapchatappen, haha. men ni kan inte ana hur gott det var! och dessutom var hela frukostmatsalen i tegel, valv och bjälkar i taket med nyhetsmorgon igång. jag och felicia gick upp 06.30 varje dag för att käka, äkta torskar! 

hur som helst så var i princip allt glutenfritt, hembakat och hemmagjort! till och med nutellan, granolan, jordnötssmöret, avocadoröra, våfflor, sylt, knäckebröd..... allt möjligt var gjort från grunden och utan vetemjöl! 

jag är SÅLD! 
 
en helg i göteborg

inför någonting som heter hattfredag och sitter nere i lobbyn, med tända ljus och behaglig musik i göteborg. felicia och jag har vilat på rummet med MASSA nötter, och då menar jag verkligen MASSOR. min mage står ut och nu väntar glassen i frysen som jag så fint fått lägga in i restaurangens kök. dom är så snälla här att man dör.

ska ta lite foton på frukosten här imorgonbitti, det är den bästa jag någonsin varit med om, på riktigt. 

imorn härjar vi nog på stan, hojta om ni vill skåla! 

 
BRA JOBB

jag ger den här eventtjejen 10 poäng av 10 möjliga. hon är TOPP! 

vi är i göteborg och jobbar, fröken falkheden har kört lastbil hela vägen från stockholm, rattat omkring i städer dagarna i ända och ätit keldas grytbaser så att det snart sprutar ur öronen. dom är ju helt magiska!