disappointed
märkligt att man säger "ta nu inte mer än vad jag vill trots att det är slitet", och då ser man ut såhär:två timmar i besvikelse, plattande, fönande, tvättande och ett hemskt magknip senare ser man ut såhär:


"ja men det behövdes verkligen vickan"
 
.. ja då hade jag väl för tusan gått till en riktig frisör om jag hade velat klippa av HELA längden på mitt hår..
perfektionens sko
mina nya skor är helt perfekta för det kommande vintervädret. ASH levererar i vanlig ordning med fingertoppskänsla och jag bara längtar efter tillfället att sätta ner foten i dessa skönheter. 

och sen att det kostar efter kvalitet är ju en annan femma. men jag har lovat mig själv att vara rädd om dom, tsss 
 
vill inte vill inte vill inte vill inte
är jag verkligen 24 år? helt seriöst? 

det känns som att jag är ett litet barn som ska lämnas bort på barnhem, VARJE gång jag ska åka ifrån mamma, pappa, alex och tedde igen. och poppe såklart. det är så j-kla jobbigt att jag nästan dör! 

tårarna bara rullade ner för kinderna i timmar igår när vi skulle sätta oss i bilen och köra mot göteborg -eftersom att jag skulle ta tåget därifrån till stockholm. och att mamma klippte av två decimeter av mitt hår gjorde inte saken bättre. jag som precis började gilla mitt lockiga hår, nu är det nästan en page när jag har plattat det. 

det skakar i hela min kropp av någon slags ängslighet.. blä

när vi väl var framme i göteborg la vi oss i soffan och vilade och vips så fick jag näsblod och världens migrän. börjar bli lite orolig över dessa konstiga symptom som dyker upp från ingenstans så nu är jag folkbokförd i stockholm -äntligen- så att jag kan börja söka vård här och få reda på vad det är med mig.. 

hur som helst: nu ska vi sova, imorgon är en ny dag och jag ska till mitt jobb och försöka vara så frisk det går!