julklappar redan

vi har handlat julklappar REDAN, det låter helt galet men av erfarenhet av min kära mamma så ångrar man sig om man springer där på köpcentrum i sista sekunden med köer hela vägen till kiruna så jag är alltid ute i god tid. inredning är så himla kul att handla till folk som man känner väl och vet vilken stil dom har. 

och såklart köpte jag lite grejer till mig själv också som jag längtar SÅ mycket efter att placera ut i mitt eget hem med vackra blommor och nötter i. ett smakprov får ni här, sen kommer det 4 real när jag har gjort fint med dom hemma. 
höstiga va? jag bara älskar dom! 

lite nere

hösten är här och jag ÄLSKAR verkligen alla dessa underbara färger på löven, klimatet och klädkoden. det är ju hur härligt som helst att gå i hunterstövlar, vindbyxor och halsdukar! 

och vissa säger ju, att höstdepression är ganska vanligt, trots allt detta fina som hösten har med sig. frågan är om det är det som kryper sig på hos mig just nu, för igår låg jag med panikångest i flera timmar i soffan och tårarna sprutade. YES, här är jag så ärlig att jag erkänner det! det hade jag inte väntat mig, jag har gått tillbaka till min normala vikt, äter som jag ska +lite till, lever ett lugnt och fridfullt liv utan cigaretter och alkohol och umgås med människor jag älskar. och har fått ett jobb jag verkligen vill ha! 

visst är det tokigt? tårarna rann precis hela kvällen, hjärtat pulserade så snabbt och tankarna löpte amok. så mycket att jag till och med struntade i att gå till tåget som jag bokat och betalt till stockholm. det gick bara inte. 

så, när det lugnat ner sig plockade vi fram de gömda chokladkakorna (inte ens mörk den här gången!) och mumsade i soffan, somnade redan vid 23.30 och har sovit SÅ djupt inatt, bättre än på länge. 

nu är jag på väg till stockholm igen och det känns så mycket lättare idag. resan blev plötsligt dubbelt så dyr men jag kunde inte visa hänsyn till pengar igår när jag kände mig så dålig. tänk vad 12 timmar kan göra skillnad.. här äter jag keso, snackssalami och kokostoppar i förstaklass och nätshoppar lite. rätt glad på livet liksom. det är en enorm lättnad att känna sig bättre, proppen kanske bara behövde gå ur så att jag kunde samla ny och fräsch höstenergi, tror jag!

 

boho chic å så

när jag är ledig älskar jag att gå i affärer och handla grejer, som är ganska välkänt om man känner mig. när jag fick på mig den här underbara skjort-blus-klänningen från indiska ville jag bara FLY LANDET och bo på en liten ö i indien och äta majskolvar på spett och ha plattång och sminkförbud och gå barfota med fotlänkar och handgjorda smycken. AHH, vilken dröm det vore!!

.. men jag köpte den, så jag får väl mysa med den hemma tills det blir en boho-resa nästa gång heehee