frulle deluxe
GODMORGON!
en dag utan nötter, well done *klapp på axeln till mig* 

här äter jag min favoritmacka till frukost med SEX olika pålägg på:


st agur, prosciutto, vildsvinssalami, keso, philadelphia och rökt kalkon. 

alla har fått ett eget "område" på mackan vilket gör det lite extra lyxigt och härligt att äta frukost. 

KATCHING! 
NÖTFÖRBUD

FÖR ATT DETTA SKA FUNKA BEHÖVER JAG NOG SKRIVA DET HÄR.

idag startar jag ett nötförbud. på obestämd tid. men minst en vecka i alla fall. ja, det är nog en bra start med en vecka. dom här jäkla nötterna håller på att ta över mitt liv, min kost och hela min näringscirkel. 

jag äter det ibland till frukost, lunch, mellis, efterrätt, middag... kvällssnacks. 

förstår ni hur mycket energi det finns i nötter? jag håller på att bli rund som en boll! SÅ, nu pausar jag lite och bara äter ordentlig mat. jäkligt dålig tajming eftersom att jag har HELA skafferiet fullt av mina favoritnötter. och då menar jag FULLT. har köpt 5 kilo av både hasselnötter, valnötter, pekan, macadamia, jordnötter, MANDLAR (favoriten) och alla är rostade i hasselnötsolja så dom blir sådär fantastiskt saltigt smarriga. 

NOG OM DET, dessa ska jag gömma i en hemlig gömma och glömma bort vart jag har lagt dom så att jag kan få leva på någon annan föda än dessa smarriga och kaloririka små älskade å naturligt utsökta nötter. 

 
kaffets dag

idag är det kaffets dag och vad är inte mer passande än att koka 6 koppar och dricka ur mina MEGASTORA handgjorda koppar från agneta livijn? 

alla som känner mig vet vilken kaffenarkoman jag är så det här kan komma att bli min favoritdag på året! 29 september, värt att minnas. 


tänkte också köra en sån där riktig lyxdag och ta både en cappuccino, latte, cortado, espresso och macchiato på stan. bara för att man kan liksom.