off again
efter nästan en vecka iväg kommer jag hem och är ZOMBIE-TRÖTT men har tvingat mig själv att ha en mysig dag med några tjejer från klassen och idag myst med junie hela dagen. både igår och idag käkade vi på JOS, ena gången vid mig och andra dagen på avenyn. och på tal om avenyn: när ska det bli något av den gatan? den bara fylls av kedjor som john scotts och lindex..... 

however: nu har jag i alla fall bokat biljetter till sthlm så jag och min sovpartner, glädjespridare och stöttepelare till pojkvän åker dit imorgon och är iväg i 5 dagar. ska bli skönt att ta en titt på min lägenhet, har ju inte varit där på typ 4 månader om inte mer... och ÄNTLIGEN få en dos av staden jag älskar mest (i sverige då såklart..). 

det är en så skön känsla att rulla in i stan och få den där enorma anstormningen av lyckliga känslor, bara av att komma till en stad man älskar. ahh, jag önskar er ALLA den! 

så, det är bara att börja packa om väskan igen!

 
inspirera dig själv

hur kan arkitekturen vara så fantastisk bara 2 timmar bort? sverige över lag är vackert, stockholm har otroligt vackra byggnader men.. göteborg känns lite som ett försök till någonting större men så puhhh... så misslyckas det! haha! det låter så taskigt hemskt men jag kan inte förstå alla som väljer att bo här frivilligt när HELA VÄRLDEN utanför bara skriker av lockelser?

hade det inte varit för mister mikes jobb hade jag nog aldrig haft någon koppling till göteborg och hade bott i en större mer inspirerande stad med MILJARDER av möjligheter! 

såååå, med det sagt har jag och tre tjejer i klassen bestämt oss för att köra praktiken utomlands och våra kandidater är london, paris, milano och new york!


jag menar, i den här ståtliga byggnaden som solen skiner så vackert på vid liverpool street station, det är liksom MC DONALDS i större delen av den? ALLT är verkligen helt fantastiskt fint!!
sunglasses
jag är världens solglasögon-freak och har i princip alla modeller från rayban som går att hitta. men, jag har gjort en hel del avsteg dom senaste månaderna och investerat i massa olika märken och modeller. dessa införskaffades i london, närmare bestämt carnaby street, på & other stories och är helt klart ett par nya favvosar