birthdayyyy 25th

alltid samma grej, varje år.. när det närmar sig mitten på augusti.. jag fyller ju år och i år är det 25-panget som gäller.. jag hade tänkt mig världens fetaste fest i mammas hus men den idén försvann för ganska längesen.. 

nu har jag ingen aning om vad jag vill göra, ena dagen vill jag bara softa på gullholmen, andra dagen åka till marbella eller typ PRAG, nästa dag vill jag jobba och den andra vill jag chilla i josefins soffa med naturgodis och rödvin. alltså, vilken svindlande hjärna va.. 

och ännu svårare är det när alla frågar "vad önskar du dig?"

ja alltså vad önskar man sig när man är 25 år? när jag vill ha någonting så köper jag det och det jag inte köper är sånt man inte önskar sig riktigt. jag menar, en lägenhet, bil, nya tuttar och tre olika LV-väskor är ju helt bortskämt-CP att be om, hahaha. OCH helt enormt ytligt!

så, vi får väl se. jag har ju några småsaker jag är sugen på. exempelvis alien-parfymen, st-tropez, philips hue hemsystem, kanske ett strykjärn, en pälsjacka kanske... ähh jag vet inte!

men det är ju bara grejer jag inte hunnit leta upp och köpa ännu så det känns också wierd. allt känns ju wierd att BE om, är det ett tecken på att man har blivit vuxen?! heeeeheeee