member of the family

den här lilla plutten har jag hittat i basildon och den här till salu och jag pluggar och planerar kring hur det går till när man importerar hundar inom EU, är det någon som har erfarenhet av det? 

den här rasen blir bara dubbelt så stor från vad den är nu och är SÅÅ mycket sötare än dom där fjantiga pomeranian och chihuahua-raserna, dom raserna köper bara tråkiga människor tycker jag. dom hundarna har iiiiingen personlighet och det brukar speglas i dess ägare.. dessutom är långhåriga hundar mycket mer ofräscht med tanke på att det fastnar smuts i dom, plus att denna är en allergihund och fäller inte. bättre går inte att hitta! 

och jag har redan ett namn till den!!

vilka är era favvonamn på hundar? jag älskar korta och söta namn och absoluuuut inte människonamn, djur är djur och människor är människor. jag menar, hur skulle det låta om din pappa hette Poppe? nä, nån måtta får det vara. fram med lite kreativitet och ta inte din farmors namn till din lilla vovve, haha! 

SÅ, vad tycker ni skulle passa på den här plutten? ahhh vill så gärna spoila namnet men KAN inte förrän jag har köpt den!! det börjar i alla fall på P, liiiiten ledtråd i alla fall!