personalfest för mobys

well, it seems like the time has come.... här spoilar jag hur vår personalfest artades och vad vi tyckte om den! 

jag hade inte speciellt hög budget att jobba med så jag försökte göra det så mysigt som möjligt med så få medel som möjligt och jag hade bara några dagar på mig att planera. men HERRE GUD vad bra det blev, vi var nästan gråtfärdiga över vilken heldag vi fick tillsammans och alla var såååå himla nöjda med det. 

jag startade med att bjuda in alla till frukost kl. 12.00, tedde (min lillebror) och vår kompis douglas blev också bjudna, dom hänger så mycket på mobys så dom känns som att dom jobbar där, haha. 

frukost i ett pyntat mobys som var abonnerat hela dagen och natten; för oss. där delade jag in alla i lag som skulle hållas hela dagen med tävlingar som i slutändan ledde till vars ett pris på torekov hotell, men det visste ju ingen, såklart! jag hade en liten tattoo-corner med massa golden tattoos som jag tog med hemifrån, en liten hörna med pandoras ask där man fick ställa hemliga frågor och en kissing corner. 

kl. 13.00 hade vi bokat spiritevents som skulle plocka upp oss med en av dom fetaste ribbåtarna jag har varit med om, och vi drog omkring på havet och stannade till vid sälsafarit och tittade på sälarna. 

ut mot hallands väderö och där blev det paddleboard, tävlingar, lekar, myspys, snicksnack, get-together-time, prata privata grejer med dom du inte hunnit prata med på jobbet, sola, bada.. ja alltså det var verkligen HELT underbart! jag hade förberett tunnbrödsrullar och vi hade massa gott att dricka med oss ut så vi snacksade loss. 

efter några timmar där drog vi oss tillbaka mot båten och den här gången hoppade jag, linnea, john, tedde, alice och dogge på paddleboarden, och så åkte vi bakom ribbåten mot torekov. det var faktiskt riktigt riktigt fett, tills linan brast och vi flöööög åt alla håll, hahaha! och det blev -tro det eller ej- mitt första dopp i svenskt vatten i år!!!

hur som haver: back at mobys spelade vi gitarr som jag hade tagit med hemifrån, alla sjöng och myste, drack öl och hängde. sen spoilade vi tävlingens esse: alla lag skulle laga mat, i vårt kök och sedan betygsättas av de andra lagen. de fick "tvång" på en huvudingrediens och spring till ica för att handla. allt detta med tidspress! under tiden hade vi sandslottstävling, frågesporter och hela köret... förrätterna presenterades väl av lagen, varmrätten lagades av kockarna (inte i tävlingssyfte utan den var planerad) och det blev rökt spädgris med massa goda tillbehör. och desserterna presenterades superfint av lagen också! 

vi lyssnade på musik, lirade beerpong, snackade skit, kramades och bara hade en FETT nice dag och kväll! alla var helt lyriska! 

jag och nanna var inte speciellt berusade så vi ansvarade för att stället var städat, rent och snyggt hela kvällen -mellan dansvarven- och gjorde i ordning för att personalen dagen därpå inte skulle välkomnas av ett bombnedslag. 

jag måste säga att jag är fantastiskt nöjd med hur dagen och kvällen blev men mest av allt nöjd med sällskapet. utan alla dessa underbara människor hade det inte spelat någon roll hur bra planerat det var, för dom gör verkligen ALLT <3 

JAG ÄLSKAR EEEEEER


jag å min favvokock liiiiinushugo med lite pynt å gull i bakgrunden hihidessa tjejerna, såååå magiskakökschef och den största inspirationskällan när det kommer till f000dhur kunde vi INTE vinna den här tävlingen? dogge i min bh och linus i nannas trosor! 

can't get enough of dogge, hahahaden här förrätten var helt jäkla magisk! en råbiff på märgben och yessss, detta laget vann hela tävlingen!everybody looooved it


mission completed: dra av john handdukenmyyyyyspyyyyyysmister DJ


den här drog på räääääääättt snabbt bakom båten..så att vi såg ut såhär efteråtlillponken fick va med en rundaoch alltså man känner ju nästan känslan rakt igenom datorskärmen


 
#1 - NORRSKEN EMMA

ha en bra dag

kramizz

#2 - Amanda Jona

Åh, såg ju verkligen så fantastiskt ut!