linen


as you all know, så är jag experternas expert på att handla grejer. alltså, VAD DET ÄN ÄR, så tycker jag att det är kul. en pennvässare, öronproppar, stearinljus och ah, i can keep on going all night. men, en sak som jag älskar EXTRA mycket att handla är saker som är tillverkade i linne. tror att jag har sagt det tusen gånger men jag i princip "samlar" på linnegrejer. 

mina kökshanddukar, sängkläder, sängkappa, extrakuddar, soffkuddar, gardiner, dukar.. alltså, you name it! så nu köpte jag då dessa linneservetterna på zara home för en vecka sen med några fina ringar att ha omkring. tror visserligen att jag kommer köra med ett knutet tjockt hushållssnöre men kan vara kul att variera sig så dom fick bli våra. men micke sa något, som fick mig att tänka till lite..

"alltså vickan, det börjar nästan bli jobbigt att vara hos dig, du har så jäääävla mycket grejer"

.. och det är faktiskt sant. har redan påbörjat min rensning and it will be continued for a couple of days. så att man kan hitta nya fina saker sen, HEHEEEEE

CHANGES

SÅHÄR såg det ut hos oss förut, med en stor imac vid matbordet som vi typ aldrig använde ändå....


så jag köpte faktiskt TVÅ såna här speglar, varav den ena får stå lutad i badrummet och den andra fick ta imacens plats, och jag hoppas nu då att mister mike säljer den, så vill ni ha en fin dator, hit me, hehe!

 
 

dom är ifrån zara home och kostade 500 kronor styck! tänker att dom kan vara fina i nästa lägenhet, kanske uppe på en sänggavel eller något, istället för tavlor!

ps: vad tycker ni om vårt nya porslin? tröttnade lite på agneta livijn som jag haft så länge så vi drog till med en steelite-version i "äggskal"-serien. så mycket höstigare, och roligare!

uppdatering


när man har superhög feber och snyter sig så mycket att soptunnan blir full 10 gånger... och så får man en bild på sin FINA storebror som befinner sig på andra sidan jordklotet, i karibien sen flera månader tillbaka och det är den första updaten since he left, TYP ISH. då bara bubblar det i hela kroppen av rosa sopbubblor och emojis med hjärtan i ögonen. den där alex <3