tre världar

kommer över den här kollage-bilden och upptäcker vilket fantastiskt mellanting jag hamnat i, mellan två ohälsosamma världar är jag så hälsosam man kan bli i både hjärna, hjärta och kropp! 
 

SNACKA OM tre olikheter där midsommarkransbilden passar mig bättre än någon annan och jag är SÅ till freds med hur jag är, ser ut och hur jag mår. utpust på det va!

 
..bara en liten uppdatering av min hjärna då 
ledig och bangtrött

när jag är ledig vill jag allra helst göra ALLT det där jag tänker på när jag jobbar. typ, åka och köpa nya örhängen, bila ner till köpenhamn, gå på romantiskt spa, göra naglarna på nytt, träffa alla mina kompisar, ta en powerwalk med mamma..... there's plenty of thoughts! 

men i själva verket slutar det v a r j e gång med att jag är så trött att jag inte kan resa mig ur sängen. och när jag väl har rest mig från sängen så kommer jag inte upp ur soffan. och sen kommer jag inte upp från matbordsstolen. det är helt sanslöst hur slut jag blir när jag väl slappnar av! 

i söndags lyckades jag i alla fall ta mig ut i bilen för att åka till halmstad och se på bio. det blev dunkirk och den var heeeelt sjuuukt bra faktiskt! 8,8 på IMDB! 

och, jag är som vanligt frusen på bio så mina små shepherdmystofflor fick följa med den här gången också. hihi

 
got milk?

min signaturdrink:


baileys, mailbu coconut, ljus rom, mjölk, chokladsås, vaniljglass och grädde toppad med något gulligt bär! om man är en kaffelover kan man dra en espressoshot på också, det blir helt magiskt. 

vi har döpt den till GOT MILK?

värt att testa, tänker jag! såååå komsi komsiiii