VACKERT VACKERT VACKERT

ett smokingbröllop på st jörgen resort var verkligen den mest lyckade tillställningen jag har varit på NÅGONSIN! det var planerat in i minsta detalj med start av ett afternoon tea i två timmar och därefter incheckning på hotellet.

 vi gjorde oss i ordning, bytte till min smokingklänning i siden som jag köpte för ett halvår sen; utan att ha en aning om att ett bröllop snart var i kalendern, så den kom till användning. 

det var vigsel i ett vackert utsmyckat tält in case of wet weather, som var så fin att mina ögon tårades ETT PAAAAR gånger. det följdes av mingel på terassen ovanför med massa kramar och kindpussar som senare ledde in till en trerätters middag inne i inez och ernst restaurang. 

det var helt MAGISKT med grymma tal, skön musik, två helt outstanding toastmasters och en middag från hiiiiiimlen. det kunde verkligen inte blivit bättre! 

efter middagen stod baren öppen och livemusik drog på och sen en DJ med musik som hette duga. och som om det inte vore nog så kördes det ut ett helt gäng med maskeradkläder och peruker som vi slängde på oss och levde rövare på dansgolvet, det var så roligt att det KNEP i magen på allihopa! 

dagen därpå vaknade jag klockan 06.30 av kramp i benet så efter någon timmes värk i vaden rörde vi oss ner till spa-anläggningen för att bada oss vakna inför en stoooor brunchbuffé med allt från mimosa, varmrökt lax, hemmagjord skagenröra på handpillade räkor, turkisk yougurt med massa färska bär och det godaste kaffet jag någonsin har druckit. 

ni kan inte ana hur tacksam jag är för att få ta del av deras största dag, och fira in den tillsammans med dessa fantastiskt fina människorna! TACK, verkligen TACK, tusen gånger om! det var helt j----kla magiskt!!!!