buggy driving in the mountains
ett levande bevis på hur HÄRLIGT livet kan vara! 

vi åkte på en buggy tour i bergen av andalucia som var svindyr men JÄKLAR vad lycklig jag är för att vi gjorde det! tedde hade velat göra det hur länge som helst och vi försökte oss på det i marbella men fick inte riktigt rätt på location och transport så när vi skulle köra jetski bokade vi detta i andalucia istället. 

innan dess var vi.... lite sådär med området vi var i och tänkte att.. hmm, spanien.. känns inte riktigt så härligt ändå..

MEN ALLTSÅ, att få köra omkring i dessa vrålballa bilarna i damm, terräng på minimaliska vägar och stanna på omkring 8 ställen för att få se oliv och avocado-odlingar, se historiska platser, korkträdsstammar och utsikt över hela costa del sol. det var verkligen HELT underbart! jag önskar att vi hade gjort det första dagen så att vi kunde cruisat omkring uppe i bergen istället för på dom där turistiga gatorna med svindyr tapas, made by en typ.. italiensk kock eller nåt.

JAG KOMMER LÄTT ÅTERVÄNDA till marbella, malaga, fuengirola och den delen av spanien efter att ha sett och upplevt den vilda och härliga delen av det. men den gången kommer jag förmodligen vilja bo uppe i bergen och ha en hyrbil heeeela vistelsen istället för bara några dagar. det var verkligen magiskt!