lite smultron

min tanke var att göra lite små inlägg här och där och visa små smultronställen från palma men nu bombar jag lite istället:


vårt favvofrukostställe där dom är SÅ serviceminded och mamma som har bacillskräck deluxe lyckas till å med få dom att låta henne göra sina mackor själva. det här blev till sist standard. 
 


inte så mycket mer att säga mer än att vi bara passerade den här bron och vips så var vi mitt bland alla lyxiga och härliga butiker i centrala palma. och mamma ba "vaa fotar du?" fast hon visste, hehehe
så hemskt mycket söta gator i hela staden. tyvärr är det otroligt turistinvaderat, visserligen inte under vår period vi var där men det känns på upplägget och planeringen av val av butiker och sättet de arbetar på. det är faktiskt en nagativ faktor när jag bedömer medans många andra tycker om det.


så många små söta torg!! här är vi på en liten shoppingrunda för att leta presenter till våra bebisar hemma"tar du bild nu igen? amen jag är ju inte beredd" suuuuure suuuuure girl......!


I LOVE PALMS, I JUST LOVE 'EM

 
ett stenkast hemfrån

 
HÄR flockas det turister, kan man luuuugnt säga
 


ARKITEKTUREN ÄR HELT AMAZING. göteborg är ju som ESLÖV i jämförelsestranden illietas, a m a z i n g 

utsikt från puro beachPURO BEACH, ett måste när man är i både palma och marbella. visserligen är det lite fööööör "luxury-style" för mig, känner mig inte bekväm i den miljön när jag är på semester med min mamma. men det är verkligen vackert och härligt, man får en otrolig frihetskänsla när man ens stiger in och menyn funkar för typ a l l aockså puro beach fast från utsidan, hihi. ja nej men det blev ju inte så många smultron i det här inlägget. w h o k n o w s, det kanske kommer fler!!