ny macbook
efter att ha köpt hundvalpen 220% energi förstår man vikten i att jag INTE investerade i en ny dator för ett par veckor sedan. jag var SÅ nära men ack så glad jag är att jag bangade......... hon krafsar, gräver, slickar och hoppar på min macbook såååå, hon kan få fortsätta med det tills jag hon är äldre, klokare och jag har en ny! 

(null)

för övrigt bokade jag biljetter till palma precis under denna stund som hon hade datorabstinens
girls night

tjejkväll med våfflor och ostbricka och lite polly-hälsningar hemma hos oss (soffan är inbäddad i pappas gardiner för att skydda den mot kiss), (ska visserligen ändå byta ut den snart, hehe), men vips så somnar polly på min axel. one of her favourite positions. Å MIN MED!! 

 
pollypuss

our new family member is just giving us soooo much love! det låter så fånigt men alltså, det har spridit en så härlig känsla och vad vi än gör inkluderar ansvarstagande för något gemensamt och vi älskar henne så att det kliar i hela kroppen. 

både jag och mike älskar hemlagad mat och är inte speciellt mycket för take away. kan ni gissa om det blir mycket take away nu? HELL YES. tiden går åt till att kissa med henne, svårt att handla för att hon inte kan vara ensam, lagar vi mat står hon och piper och hon behöver väldigt mycket uppmärksamhet nu i början för att känna sig trygg. 

tur att vi har sukho thai precis nedanför, eftersom att vi båda ba älskar thaimat och thailand. 

snacka om prioriteringar, vi får väl se hur det blir när vi får kids! 


här övar vi inkallning med godisar som var typ det godaste hon smakat på nåååågonsin