candymän


jag brukar ju a l d r i g äta godis, alltså.. aldrig. när jag och mike inte hade kontakt åt jag inte EN endaste godisbit på alla dom månaderna. plötsligt har mitt sug efter lösgodis och choklad bara bombats på att jag näääääästan anade att jag var preggo ett tag. 

men det är nog bara att man behöver lite lyx i vardagen när man stirrar in i böcker så mycket. det här är inte min favvokombo men den funkade helt klart en vanlig tisdag liksom:

 

another gym

mitt sats-kort bara rullar och kostar pengar -har det där som går att använda i hela skandinavien- men jag tycker att det centret vid kompassen här luktar äckligt, för mycket folk och det känns lite "too mainstream" att gå där. lite som stureplan i stockholm, fast sämre såklart, haha. och kungsgatan la ju ner...

såååååå jag tränar på elite hotel istället och älskar det! helt ensamt, doftar spa och har det man behöver. dom har massageterapeuter, personliga tränare och hela kittet, plus att man får bada efteråt! RIKTIGT nöjd!


 

countryside


när mike står och krattar löv längs med vägen sitter jag i lugnet med ett glas lite kylt glas vin, några ostar och loads of books. och jag bara älskar det!


..avslutningsvis kommer han ut med glitter i ögonen och säger "älskling, vill du bo i hus med mig?" 

tsssss... vi borde vara i båstad varje helg så att han kommer till insikt i hur mysigt det är -att inte vara i göteborg! HEHEEEEEEEE