frisör som är bäst

jag var och klippte mig härom dagen -hos världens mysigaste frisör! 

när hon börjar ta i mitt hår stannar hon upp hela salongen och utropar "herre gud, KOM och känn på hennes hår! det är helt magiskt tjockt! och det här är hennes egen färg!! kan ni tänka er det?! du har inte gjort en ombre hos frisör, eller hur?!?!?!" 

å jag bara.. "it's all natural baby" HEHE NÄ, inte direkt så, men for sure, det är heeelt och hållet mitt eget! tycker verkligen att det är det vackraste som finns med tjockt, friskt hår i god kvalitet. micke poängterar ofta att han ÄLSKAR mitt tjocka hår och det förstår jag *hybris*, men det måste ju faktiskt kännas lite kalt med tunnt..

hur som haver; när de skulle fönas och style'as fick hon ropa på förstärkning så att det inte skulle ta två timmar att få håret torrt! 

MEN GISSA OM JAG BLEV NÖJD? ÅHH ja, det är SÅÅÅ freshhh nu!
 
#1 - Isabell Hedberg

Det blev verkligen så himla fint! :D
Hoppas du får en trevlig start på veckan :)
Kram!

#2 - Alexsandra

Super fint, har själv också jättetjockt hår och självfall. Inte lätt att hitta frisörer som kan handskas med det dock. Klippt av mitt i vintras pga min dotter som envisades av att dra i det när jag ammade, men oj vad jag ångrar mig i efterhand... fick en svampliknande frisyr, ångest delux, haha.

Svar: Jaa jag håller helt och hållet med dig! Ähh, det kommer att växa ut igen! Be patient! Men kortare hår är så himla fint också tycker jag, man kan ju style'a det riktigt fint, om man orkar dvs, haha!!
Victoria Falkheden

#3 - Josefin

Jättefint hår, förstår att du blev nöjd! :)

Svar: Åh tack så mycket!!
Victoria Falkheden