feta tracks


kickar upp lite sköna tracks som jag frisknar till med för tillfället
 
 

  

valborg


VALBORGSMÄSSOAFTON, väl? 

det är så intressant hur fokus helt och hållet har flyttats från att förr vara HELT frälst av valborg. alltså hur många dygn har man inte spenderat i den där enorma parken i lund? hur många nationslägenheter har man inte dansat runt i? den där dagsfesten (eller dagsfesterna med kvalborg och jada jada jada..) har ju varit som en HÖGTID! 

idag vaknar jag och ba, åh, inte så farligt snuvig, yeyy, hur ska jag förvalta den här dagen? ah en lång dusch. raka benen. aahh, promenad med josefin. träffa madde. klä på mig "vanliga" kläder. aaah solen skiner. picknick? åka in tidigt till jobbet? öva koppel med polly. köpa presenter. leta doppresent. lämna bilen på service. göra naglarna i helsingborg. LORD vad mycket kul jag kan göra idag!! 

(och inget innefattar den där parken i lund) 

..sen att jag inte kommer hinna med en hälften av grejerna, och att jag har världens adhd-hjärna som vill göra allt hela tiden och på en gång är en helt annan femma


summervibes but still dressed in black
 

hehe det där instagramfiltret är lite fuskigt 

rough


asså GÄNGET, ni kan inte fatta hur kass jag har varit sen jag kom hem från mallis. jag är sällan sådär supersjuk med feber, hosta, halsont och sådär. men god damn vad det slog till (kände det redan två dagar innan vi åkte hem).

men, adhd som jag är så har jag ändå råkat få lite grejer gjorda, jag har ju -världens sötaste- puppy att ta hand om så det är ju helt omöjligt att vara sängliggandes hela dagarna. så jag har hoppat i mina skönaste byxor och dragit på ärenden och faktiskt också suttit på jobbet med papper så mycket som möjligt.

puhhh äntligen känner jag mig inte som en zombie längre och LÄNGTAR efter den här produktiva veckan sjukstuga med mina absolut skönaste brallor


polly polly polly