ägget had me at hello


långängens gård på lidingö med pappa och jag tappade HAKAN och min mage bara jublade av deras helt uuuunderbara lunch
 
jag tog en lax och räksmörgås utan bröd och jag skämtar inte om det var bland det bästa jag ätit. dom röker fisken själva, ägget var helt PERFEKT kokt och portionen var preciiiiiis lagom. tror att den gick på 199 pix och jag var helnöjd. till och med så nöjd att jag i AUGUSTI bokar julbord för 10 personer på långängens gård, hehehe

jag borde bli mamma

 

skärsätra

min lägenhet är uthyrd tills IDAG (och ändå sitter jag på tåget på väg ner till båstad) men hur som helst har jag bott i ett litet minihus på lidingö, skärsätra, tills idag som är SÅ mysigt. titta bara det gulliga lilla loftet där uppe där man kan ligga och mysa, lyssna på fåglarna och känna en sån där "våningsängkänsla" som man hade när man var liten. 

hur mysigt som helst


 

slut i rutan

okey, lets be honest:

efter att ha spenderat hela försäsongen på jobbet i världens kris på personal inom ett område som jag inte alls brukar ansvara för var jag nära på att bryta mig själv rakt på mitten redan innan sommaren hade börjat. jag tog på mig ännu ett område som inte brukar ligga på mina axlar vilket innebar sömnlösa nätter och konstanta funderingar.

however: högsäsongen drog på och det var magiskt att bara ösa, problemlösa i farten och utan att hinna reflektera, grubbla och tänka innan varje action. well, jag har ju haft en liten 10-månaders jack russell att ta hand om och bott väldigt tätt inpå familjen igen. (det låter magiskt men inte under 4 månaders tid, haha) men, ja, när lågsäsongen smög sig på började jag närma mig tanken att börja plugget igen trots att min lägenhet stod uthyrd. well, när jag kom upp till stockholm och in i nathalies lägenhet gick musten helt ur mig. (inte nog för att jag fyllde år dagen innan men låg i sängen från morgon till kväll). 

ja men jag kände väl ganska tydligt att det var dags att låta kroppen vila lite. jag låg hela veckan och kunde inte riktigt ta på mig "viktiga" saker att göra. bara tanken på det ströp hjärnan och kortslöt mig totalt. utan att gå in för detaljerat på hur tankarna gick och hur jag kände mig så kan jag i alla fall säga att jag var helt slut. alltså slut i rutan. och tröttheten går liksom inte att vila av för så fort jag vilar blir jag stressad och då lyckas jag inte slappna av ändå. evig struggeling det där. 

dom senaste veckorna har jag tänkt mycket på mig själv och försöker sätta mig själv i första rummet. jag har struntat i det mesta (typ motion, kost, måsten, ekonomi, jada jada) och bara shoppat allt jag velat ha, ätit vad jag velat, druckit vin om jag velat och helt struntat i långa promenader och faktiskt lämnat iväg polly nån vecka för att kunna pausa ordentligt och fokusera. och jag har äntligen lyckats hoppa ur mysoutfiten nedan: