big need of vacation


det var längesen jag hade såna extrema cravings efter bikini, sol, D-vitamin, påhittad litteratur, solglasögon och bara ben. OCH icke-svenska-människor!

den här kurviga bilden är tagen på en semester med madeleine, vi åkte iväg och planerade att plugga matte konstant under semestern men det resulterade i att vi jobbade på brännan och shoppade till oss en heeel del övervikt på planet hem. heeeeelt klart minnesvärt, hehe

svårt att bestämma mig för ett resmål, pendlar mellan alla möjliga olika världsdelar. snacka om att vara flexibel, hehh

 

new and fresh

okej, ber om överseende för den extremt fula och lånade soffan. den ska ut asap. linneduken som ligger på är helt enkelt ett skydd med tanke på att polly löper. sen saknas ju matta och såna grejer.. jajaja, nu till det roliga:
 
den här pallen/bänken köpte jag i stockholm med pappa precis innan jag köpte min lägenhet. då tänkte jag inte på att den var benvit och inte ljust/kritvit. sååå, jag insåg att det inte blev så bra. SÅ, min mamma överraskade mig med ett UNDERBART tyg från designers guild som jag avgudar (har fått två kuddar i det tyget i födelsedagspresent) och vips så klädde hon om den. VILKET LYFT!!!!


att alla mina bilder blir suddiga är ett apple-problem som stör iHJÄL MIG och gör så att jag kokar varje gång jag tar ett foto så det ska jag helt enkelt skriva av mig om en annan gång. just saying: iphone XS max är det sämsta köpet jag gjort i heeeeeeeela mitt liv

family papa 59 yrs


pappa fyllde 59 barre i förra veckan och vi kunde inte närvara i trosa på hans birthday. SÅ, familjär som jag är så knåpade jag ihop en överraskning som jag lyckligtvis fick med båda mina bröder på. jag snokade upp vart pappa skulle jobba under veckan, vi körde upp till göteborg, jag hade bokat in oss på samma hotell som pappa skulle bo på och surprisade honom när han satt och åt en tidig middag! 

vi skålade och sen tog vi med honom till jul på liseberg (pappa älskar det och det är lite av en tradition att vi går dit en gång om året tillsammans) och pappa fick inte röra plånkan på hela kvällen. det var otroligt mysigt och han blev såååå överraskad. på vägen köpte vi en stor tårta med ljus och tro det eller ej: JAG BRINGAR TUR I SPEL! varken alex, tedde eller pappa hade någonsin vunnit en stjärnvinst på liseberg (jag har vunnit massor) och VIPS så bara öser vi hem 4 stora chokladkakor!! 

snacka om att se ut som turister på vägen tillbaka till hotellet, hehe. två killkompisar mötte upp senare och så käkade vi på TOSO som är min favoritrestaurang i HELA VÄRLDEN utan krydd