mini cooper

VILKEN SUPRISE VA! jag trodde inte att jag skulle köpa ny bil förrän jag får barn men nu pendlar jag så mycket upp till göteborg, kommer ha praktik och jobb i torekov och båstad och jag känner mig superlåst när jag hela tiden måste låna alla andras bilar. (lillebrorsan köpte ju min gamla..)

SÅ, i förrgår hittade jag den här och igår åkte vi och tittade, provkörde och VIPS så gjorde jag en banköverföring och så var bilen min! 

JAG ÄR SÅ NÖJD OCH GLAD OCH ALLT MAN KAN VA

 
pops + pols
hade en intressant konversation med en kille i helgen om hundar. DET ÄR HELT SJUKT vilka känslor man får för sin egna, och för alla andras genom att vara surrounded by dogs. kärleken man får OCH som man bara njuter av att GE är helt underbar och går inte att ersätta med någonting. 

det här var första helgen sen vi var i stavanger som jag lämnade bort polly under så lång tid och det var en superskön frihetskänsla samtidigt som mammahjärtat är lite stressat under hela tiden ändå.

however så är poppe och polly världens bästa duo:

 
dance dance dance
och även en hel del mat å dansande.. vi har i princip hängt på alla östermalms restauranger.. riche, eataly, tako, sturehof, scandic anglais, grodan, tures... same old, same old! 

nätterna har spenderats på soap bar och spy bar. WINNING kan man säga, det har vart SÅ skönt att bara få vara själv med mina vänner och familj, kändes väääädigt längesen!

dessutom ere ju vrålnice att äntligen byta ut trista göteborg mot något lite mer tilltalande, så att säga. hehe

well, jag kunde inte låta bli att screenshota den här. inte för att jag var snygg eller så, men för att minnas vår MYSIGA middag på grodan