4-gott

 
på tal om gymmet tidigare så har jag ett litet problem. göteborgs största OCH bästa godisbutik ligger precis på vägen hem från gymmet och det går ju inte att motså. i söndags efter yogan köpte jag bland annaaaaat med mig det här hem. as you can see så är det nästan bara choklad vilket är det enda jag gillar. kan tänka mig någon ferraribil ibland och någon lakrits ibland men choklad dominerar all time high. 

som om det inte vore nog så hade dom hällt ut typ 200 påsar twist i en jättestor låda så att man kunde plocka sina favvosar ur twistpåsen!!!!! gissa om jag blev lycklig? nougatcrisp och coco blev INTE många kvar där i bunken kan jag ärligt lova!! 
 
 

nordic wellness exclusive


tänkte bara meddela att jag trivs otroligt bra på mitt nya gym och det är en FRÖJD att gå dit. det var extremt längesen jag hade den känslan. råkade bli döförkyld igår och då hade vi valpkurs, idag har jag pollsan så imorgon får jag äntligen skutta dit igen. 

MAGNIFICO SÄGER JAG BARA

 

childhood memories


jag och micke snackade om nyponsoppa härom dagen. i hans familj åt dom den varm och i min familj drack vi ur glas på morgonen, kall. vi hade visserligen inte ekströms utan när vi växte upp drack vi proviva för att det var "så bra för magen" sa mamma å pappa. (det är ju en liten definitionsfråga med tanke på att det är en deeeel socker i proviva) 

however: pappa brukade lyxa till det med att lägga i lite mandelbiskvier i vår nyponsoppa och micke blev förvånad och hade inte den blekaste aning om vad mandelbiskvier var. jag kunde inte låta bli att låta honom prova....

hans betyg var inte vrålhögt och ärligt talat inte mitt heller!! det smakade inte alls som när vi var barn, visserligen var det ganska gott att bara snacksa på biskvierna helt ensamt men i nyponsoppan blev det märkligt. 

buuuut it was totally worth the effort