best mommy

det är helt och hållet overkligt att min bästa vän ska bli mamma om mindre än 6 veckor. jag blir förvånad, lycklig, glad, chockad och alla såna känslor som finns varje gång jag tänker på det! 

för att fira hennes kommande mammaskap så anordnade vi en babyshower för henne där alla tjejerna hade gjort SÅÅ mycket fina saker. mitt ansvarsområde blev lekar där hon fick slicka i blöjor med smält choklad, HHEHE! hon blev sååååå överraskad och jag fick tårar i ögonen när hon kom in, den där starka och vackra kvinnan som är min bästa vän -och har alltid varit det!

jag längtar så mycket efter deras lilla son, att få skämma bort honom, att få lära mig hur bebisar fungerar PÅ RIKTIGT, att få byta blöja och slutligen kanske bli en frivillig barnvakt när jag är tillräckligt duktig, hihi

jag körde ner till båstad på morgonen, myste hos josefins föräldrar och körde tillbaka på kvällen. och SNACKA OM att det var värt varenda sekund i bilen (i'm not a fan of att pendla egentligen) men goshhh vad mysigt det var!


ni ser själva, vilken fantastisk mamma hon kommer vara va