cancergalan

det kanske inte är förrän man har en nära som är sjuk, eller är nära på att förlora någon man älskar eller när man ser andra förlora sina allra närmsta som man börjar ifrågasätta sin tid vid liv. the time isn't limitless, make it real.

vem vet, kanske får vi bara den tid som tilldelats oss på jorden. limited time. det kanske är bestämt redan från början? det känns på något sätt ännu tydligare när man närmar sig den tanken.. vi kanske bör väcka oss själva till liv?

jobba inte för mycket, se allting omrking dig som betyder så mycket mer. låt inte känslorna du känner så starkt stanna kvar inne i bröstet. ut med dom, prata! bråka om det leder till något lyckligt, men snälla.. bråka aldrig om pengar med någon. vad har pengarna för betydelse i det långa loppet? bråka aldrig om vad som är rätt och fel, du vet ju själv i hjärtat vad DU värderar som rätta handlingar. våga säga nej och våga säga ja. bejaka härliga utmaningar! var inte rädd, du kanske inte har en chans till..

om du infinner dig i att dagarna kanske är tilldelade just dig, och att du kommer få begränsat många, så kanske man kan njuta av det man faktiskt har, det man får och av den man är.

det var nog inte bara jag som berördes av cancergalan. du är bara ett klick bort för att ge människor lite mer tid, bli månadsgivare <3