min mike
 
när man har varit med varandra ett tag har man sina små knep för att muntra upp den andra. micke vet att jag älskar när han har tvättat håret och inte tagit i något vax, när håret bara hänger och är sådär mjukt och skönt som jag älskar det. och han blir så söt i det också! 

jag brukar ta på min favoritdeodorant (som också är mickes favvo på mig) när jag vill göra honom extra pirrig. eller laga någonting riktigt starkt. eller köpa marsipanbröd. eller para ihop alla oändliga strumpor. 

en liten anekdot: när vi gjorde slut så gick vi en sista gång och pratade med en terapeut som bad oss skriva ner en doft som gav oss lyckliga känslor. jag tänkte direkt på torekov och skrev doften av hav. när micke visade sin lapp står det.... fenjal. min deodorant. mina tårar ba sprutade å jag lovar.. då ville jag INTE skiljas ifrån honom längre. tur att vårt uppehåll inte varade så länge då, hehe! 


hur som haver.. det jag egentligen ville säga med det här inlägget var: hur mycket vi än har grälat tänker micke på mina stackars iskalla fötter när vi lägger oss i sängen. även om han bubblar inombords så gnyr han ändå fram "om du vill får du lägga dina fötter i mina knäveck.. som du brukar" HOW CUTE!!
 
 

visssst e han gulli utan de där hårvaxet